TWSTd QNSDY opnieuw op Weteringplantsoen

Partyscene Redactie | 27 april 2004
headlines


Veel TWSTd residents zullen acte de presence geven, dus je kan een brede invulling van elektronische muziek horen, variërend van Electro, Tech House, Breaks, Clickhouse, Deep House tot Techno. Overgoten met veel QNSDY party tunes krijg je onder de bomen van het Weteringcircuit de mooiste koninginnedag voorgeschoteld.

De TWSTd residents zijn een Amsterdamse vertegenwoordiging van de nieuwe generatie DJ’s, die deels al naam hebben gemaakt of die op het punt van doorbreken staan. Hun muziek en plezier in het draaien is fris en zal je zeker aan het bewegen krijgen.

Speciale gasten voor dit jaar zijn Oscar Mulero, de nr. 1 van de Spaanse Techno, en uit zweden Joel Mull, die een speciale back to back (to back) sessie zal doen met Dimi Angélis en Steve Rachmad.

TWSTd heeft ook een debuut in Nederland van de uit Detroit afkomstige Jan D. Deze vrouwelijke (what’s in a name?) DJ is de 29ste (TWSTd QNSNGHT) in het café al samen met Kid Goesting, Sturmey Archer en Odd Bod te beluisteren. Op de QNSDY zelf zal zij samen met Kid Goesting achter de decks verschijnen. Be prepared for some raw, ass moving basslines!

Check www.twstd.nl voor updates en eventuele TWSTd surprises

De volledige line up:
Oscar Mulero
Joel Mull / Dimi Angélis / Steve Rachmad
Kostas Hom
Kid Goesting / Jan D.
Bart Skils / Melon
Odd Bod
Terry Toner / Herr Arter
Jeremy Norris
Blender ( live)
Carlos Valdes / Stefano Richetta
Sandrien / S-ter
Rick Charles

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws