Tomorrow het techno concept van morgen

Partyscene Redactie | 22 april 2004
headlines


Op 8 mei vindt de eerste editie van Tomorrow plaats in de Hemkade in Zaandam. Tomorrow is een nieuw techno concept, waarbij het gevoel voorop staat. Tomorrow is een direct antwoord op de ‘verharding’ binnen de Nederlandse technoscene waarin duistere, industriële up-tempo techno steeds populairder worden. In zaal 1 kun je luisteren naar mainstream techno. Funky, soulvolle, melodieuze en vocale techno van vroeger en nu hoor je in zaal 2. Een dj met een zeer breed repertoire die een nacht lang zijn eigen ding kan doen in zaal 3, al dan niet in gezelschap van een live-act. En de Nederlandse sterren van morgen in zaal 4. Voor deze eerste editie heeft Tomorrow een ijzersterke line-up samengesteld.

De Amerikaan dj Carl Craig is uitgenodigd op Tomorrow. Craig is de belangrijkste producer/ dj van de tweede generatie technohelden uit Detroit en heeft de afgelopen tien jaar minstens zo’n indrukwekkende staat van dienst als zijn voorgangers. Tomorrow is eveneens zeer verheugd de Amerikaanse live-act Side Four uit New York in Nederland te kunnen introduceren. Ook de Duitse dj’s Andre Galluzzi en Pascal FEOS ontbreken niet op dit feest. Beiden geven een set van 3 uur weg. De Italiaan Rino Cerrone is ongetwijfeld een van de populairste dj’s van het moment als het gaat om harde groovy sets mét gevoel. De buitenlandse inbreng op Tomorrow wordt gecomplementeerd met de komst van de jonge Zwitser Deetron, een DJ die internationaal als een komeet omhoog schiet.
Het is aan Dimitri de eer om de tweede zaal af te sluiten. De Amsterdammer weet als geen ander funky, melodieuze techno en house te combineren. De Groninger K.Cee draait in een eigen zaal, waarin hij, onderbroken door eerdergenoemde live-act Side Four, het publiek alle genres binnen de techno brengt. Phonopunk is een talentvolle nieuwkomer. De winnaar van de Diesel U-Music Contest 2003 timmert als resident van de succesvolle maandelijkse technoavond Mainstage in de Amsterdamse Escape flink aan de weg. Ook draait dj Orchid deze avond. In zaal 4 krijgen de dj talenten een kans.


Tomorrow
Zaterdag 8 mei
Hemkade
Zaandam
Vanaf: 21:00 uur
Entree: vvk, 25 euro, deur 30 euro
meer info: www.tomorrow.nu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws