Kill Bill 2 premièreparty in club Mazzo

Partyscene Redactie | 20 april 2004
headlines


Donderdag kunnen de samoeraizwaarden weer uit het vet want dan staat Mazzo in het teken van een spetterende Kill Bill 2 premièreparty. Het is het hoogtepunt van een serie van Tarantino thema-avonden waar de afgelopen weken zorgvuldig naar toegewerkt is. Kill Bill2 vertelt het verhaal van Uma Thurman die wraak neemt nadat haar bruiloft op een geweldsorgie is uitgedraaid. In Mazzo draaien dj’s Rene Vidal, Silverius en een zeer speciale gast.

De volgende dag, op vrijdag, is Mazzo de proeftuin van een heuse pilot. Voor het eerst vindt op die avond ‘Downlow’ plaats. Deze nieuwe clubnight staat in het teken van deephouse met dj’s Parker Jones, de van Pizazz! bekende b-Art en ten slotte San Proper. Mocht ‘Downlow’ een succes worden (en dat is ook aan het publiek te danken) dan zal dit concept vaker worden verwelkomt in Mazzo.

Zaterdagavond is traditioneel het domein van 23& Rising, de smaakvolle dancenight met dj Dimitri, de bevallige Marcella en uiteraard thuis-dj en Mazzo boegbeeld René Vidal. Wie zaterdagavond al oprees tijdens ‘Rising’ kan zondag z’n plek vinden in de ‘Underground Heaven’. Wie plaats heeft genomen op de wolk kijkt neer op dj Jerome die een live-set doet, Diablo het duiveltje en Juriaan achter de decks. Typisch Mazzo.

THU.22: Disko-Tarantino
"Kill Bill 2" Premiere Party
DJ's Rene Vidal ,Silverius, special guest 23.00-04.00 € 5,-


FRI.23: "Downlow"(pilot)
DJ’s Parker Jones,b-ART, San Proper
23.00-05.00 € 10,-


SAT.24: "23 & Rising"
DJ’s Dimitri, Marcella, René Vidal
23.00-05.00 € 10,-

SUN.25: "Underground Heaven"
DJ's: DJ Jerome (LIVE), Diablo, Juriaan
22.00-03.00 € 7,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws