Motion viert eenjarig bestaan met Kevin Saunderson

Partyscene Redactie | 20 april 2004
headlines


1. Motion bestaat 1 jaar. Hebben jullie in die tijd bereikt wat jullie
van tevoren voor ogen hadden?

Alexander: "Ja, absoluut. We hebben van tevoren veel aandacht besteed aan wat wij willen overbrengen aan ons publiek en hebben dat in opvolgende evenementen consistent doorgevoerd. In het begin was het zo nu en dan best even doorbijten, we hadden op dat moment nog geen ervaring met het organiseren van evenementen. Een ander probleem was het vinden van een locatie die bij de door Motion gestelde visie past. Hotel Arena Tonight is dan ook een logische stap geweest in het verder verfijnen van de wijze waarop wij onze belofte aan het publiek brengen."

2. Waarin onderscheidt Emotion Productions zich van talloze andere organisaties?

"De doelstelling van Motion richt zich vooral op het neerzetten van een spannende, vernieuwende en consistent uitgevoerde producties. Hierbij speelt een goede synergie tussen muziek, aankleding en acts een cruciale rol. Deze factoren moeten ertoe leiden dat ons publiek een Motion evenement zien als een vernieuwend, gezellig en verfrissend schouwspel. Wij doen er alles aan een productie samen te stellen waarbij geen compromissen worden gesloten. Het boeken van hoogwaardige acts als Sister Bliss en Kevin Saunderson is hier een goed voorbeeld van."

3. Wat was het hoogtepunt in jullie 1-jarig bestaan?

De mogelijkheid ons evenement te doen plaatsvinden in Hotel Arena Tonight, met een line-up die aangevoerd wordt door houselegende Kevin Saunderson, zien we als een van de grootste mijlpalen van ons eenjarig bestaan. Tenslotte mogen we ook met trots mededelen dat onze jongste resident (Miss Nine interesse geniet uit internationale hoek. We zijn verheugd dat zij, mede door Motion, binnen een jaar is uitgegroeid tot een dj van formaat.

4. Wat kunnen bezoekers verwachten van jullie jubileumeditie?

"Een sfeervol evenement, met een zeer sterk programma wat afgesloten zal worden door de legendarische Kevin “Inner City” Saunderson. Naast het Spaanse talent Jacobo Padilla zal onze eigen bodem goed vertegenwoordigd zijn met Erick E en Lacroix. Daarbij zullen natuurlijk ook de residents Miss Nine en Sem sonic niet ontbreken. Verder zal er, kenmerkend voor de Motion clubavonden, een prachtige mise en scène worden neergezet door middel van een licht- en lasershow en zal het collectief Vision Impossible onvergetelijke graphics op het witte doek vertonen."

5. Welke plannen heeft Emotion Productions voor de toekomst?

"In de toekomst zullen we er naar streven bijzondere en intieme evenementen te blijven organiseren. De nadruk zal hierbij niet liggen op kwantiteit en grootte, maar kwaliteit en sfeer. Ook voor een volgend feest in Hotel Arena Tonight op 10 juli hebben wij een act van wereldfaam in petto. Tenslotte zullen wij deze zomer op 7 augustus meevaren met The Amsterdam Pride en een truck hosten tijdens de Rotterdamse Fast Forward Dance Parade op 14 augustus."

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws