ADHD Sessions spettert met techno special

Partyscene Redactie | 16 april 2004
headlines


De ADHD Sessions organiseren maandelijks diverse feesten, zoals elke vierde zaterdag van de maand in Twstd dj Café en elke eerste vrijdag van de maand een tech-house feest in Club 8 beide in Amsterdam. Volgende week staat er een speciale techno editie in Club Akhnaton in Amsterdam op het programma.

Vrijdag 23 april vindt in Club Akhnaton, in hartje Amsterdam een techno special plaats. Speciale dj deze avond is dj Floornoiz, a.k.a Floortje van der Vlist. Deze dj begon in 1999 met draaien en ze heeft al op vele technofeesten haar energieke stijl ten gehore gebracht. Naast haar is deze avond de live act Darko Veble uitgenodigd. Als producer heeft hij diverse platen uitgebracht op het bekende Belgische Music Man Records. Deze avond start hij om 23:00 uur.
Dj Carlos Valdes is een gerespecteerd talent in de Nederlandse dance scene. Hij heeft op in bekende discotheken gedraaid en hij begint nu door te breken in het buitenland. Als laatste draait ook dj Recovery Sounds, die ook maandelijks te horen is tijdens de ADHD Sessions in Twstd dj Café.


Techno Special
Vrijdag 23 april
Club Akhnaton.
Nieuwezijds Kolk 25
1012 PV Amsterdam
Tijd: 22:00-05:00 uur
Entree: 5 euro
www.akhnaton.nl

Email: adhdsessions@yahoo.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws