JEFFERSON’S HIGH FIVE 112

Partyscene Redactie | 14 april 2004
headlines


Het zonnetje schijnt buiten, het is zonde om je tijd binnenshuis te verdoen. Daarom beperk ik me tot de 5 fijnste plaatjes die ik heb kunnen vinden deze week. Geniet van het stralende weer!

PHIL WEEKS – SONG FOR MAYA /BRIQUE ROUGE
Dit is de derde serie remixen van ‘Song for Maya’, die deze keer worden verzorgd door niemand minder dan Rob Mello, David Duriez en AlexKid. Het is deze laatste producer die voor mij de beste remix aflevert, zijn mix is één groot Acidfeestje. Gefilterde baslijnen en allerlei piepjes zorgen ervoor dat je de dansvloer wordt opgetrokken, om daar met een grote smile je ding te doen. Acid is stiekem aan een terugkeer begonnen!

DANNY HOWELLS – DUSK TILL DAWN 2X 12” /YOSHITOSHI
Het origineel van ‘Dusk till Dawn’ is al meer dan een jaar oud en is een geheel andere track dan we gewend zijn van meneer Howells. Howells gaat normaal gesproken graag de diepte in, maar ‘Dusk..” is echt een zomerse track, compleet met heerlijke vocalen. Nu dan eindelijk uit in een dubbelpack met remixen van Howells, Omid 16B en Jay Tripwire, zodat iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Ik ga voor de Robotech-mix van Jay Tripwire.

PRANA – THE DREAM 2X 12” /DEEP DISH
Tja, wat valt er nog te vertellen over deze ‘classic’ van de DeepDish heren. Alweer
10(!) jaar oud, maar nog steeds even goed als toen. Daarom ben ik blij dat de DeepDish boys hebben besloten deze dubbelaar weer opnieuw uit te brengen. Nu krijgt een hele nieuwe generatie de gelegenheid om te genieten van dit muzikale hoogstandje.

SODA INC – FULL MOON E.P. /SHAYAN
Soda Inc. bestaat uit Babak Shayan en Jon Silva. Deze - mij onbekende-producers komen met een vette EP op het Duitse Shayan Music label. Er staan 4 goed geproduceerde Tech-house tracks op deze 12”, die zeker de moeite van het draaien waard zijn. Mijn favoriet is het gevoelige ‘Full Moon’, een beetje Underground Resistance stijl. Er schijnt ook een album onderweg te zijn, ik ben erg nieuwsgierig wat daarop staat.

PAUL MAC – SOME CREDITS E.P. /SUB. ELEMENTS
Paul Mac is een bekende Techno producer, die nu met de ‘Some Credits EP’ op de proppen komt. Daarop staan 4 nummers, waarvan 1 kant stevig is en 1 kant de gevoelige snaar raakt. Ik geef hem zeker credits voor het Detroit getinte ‘Standard Plot’ en het downtempo nummer ‘New Layers’, beide tracks krijgen een 10 wat sfeer betreft en ook productioneel valt er niks op aan te merken. Dit is wat ik wil horen van meneer Mac!

Klik hier om naar de tracks te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws