Hete Hutspot in BRRRRRR

Partyscene Redactie | 14 april 2004
headlines


Dubbel reden om een leuk evenement te organiseren samen met 3 kleine jonge organisaties die anders nooit een kans zouden krijgen een feest in Paradiso te geven. Zoals de naam van het feest al doet vermoeden, zal het een gezellige typische Nederlandse mengelmoes worden. Verschillende muziekstromingen worden verspreid over drie zalen.

In de bovenzaal zal minimal techno & electro te horen zijn door DJ's Steffi en Dexter van het label Klakson (www.klakson.nl) Shitfaced staat voor electro pop rock house trash. Deze editie is dj Neon Rider uitgenodigd om samen met resident dj Sanyi te draaien in de grote zaal. Daarnaast zal de ontdekking van Rude van der Peijl, de band "Aux Raus - the next generation of psychofag punk techno" optreden (www.auxraus.com).
Ook zijn er performances van Mirjam de Vogels & Constanze
a.k.a. Personal Xanax (www.shitfaced.nl).


Crème de la Gutter (winnaar gouden kabouter 2004 - "beste nieuwe underground avond") is een maandelijkse avond in de Bitterzoet in Amsterdam. Op 24 april zullen zij daar dan ook uitbundig hun 1-jarig bestaan vieren maar willen alvast een voorproefje geven bij HUTSPOT in de Paradiso. Frankie D, D-joy en
Boombassa draaien de crème van de hip-hop, soul, bigbeat, rock, enz. Crème de la Gutter; KAN HET NOG KUTTER?! (www.cremedelagutter.com)

zaal open 23.30 uur
entree 10,- incl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws