"Club Obscur", nieuwe cross-over event in Panama*

Partyscene Redactie | 8 april 2004
headlines


Club Obscur gaat over de vrouw die als een vervaarlijke furie haar aanbidder telkens weer gek van verlangen maakt. Als het moment eenmaal daar is om werkelijk intiem te worden, verandert haar hele wezen; haar gezichtsuitdrukking, haar gestalte, haar bewegingen, alles
is veranderd en hardhandig stoot ze hem keer op keer af, om hem even later weer de hand te reiken. Deze vrouw schakelt met gemak van zuiver naar vals, van liefdevol naar onbarmhartig, van sterk naar fragiel, van hoer naar maagd. Maar hoe lang houdt ze dit vol zonder haar menselijkheid te verliezen. Samen met het publiek pelt de Kazerne de beschermende lagen van deze verleidster af om haar verborgen gedachtes, vele gezichten, vals spel en complexe persoonlijkheidsstructuur te onthullen.

Dans is de taal waarmee de transformaties voelbaar worden gemaakt. Flamenco en andere verleidingsdansen zijn uitvoerig bestudeerd om de dansers en spelers een arsenaal aan bewegingen te bieden waarmee zij een landschap schetsen van dubbelzinnige emoties.

Voor Club Oscur slaan de theatermakers Iris Lammertsma (De Kazerne) en Pètra Ardai (Space) de handen inéén, om een poëtische doch rauwe vertelling te brengen over krachtige vrouwen die weten wat ze willen. Misschien autobiografisch gezien de cv's van deze vurige dames, maar in ieder geval wel verfrissend deze combi.

Periode: vr. 16 & 23 april en za. 17 & 24 april
Showtime: 21.00 uur
Toegang: €15,- incl. Panama Nighttime / € 44,50 incl. diner, voorstelling & Nighttime

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws