Club Stalker 21 jaar, Thor geeft commentaar

Partyscene Redactie | 8 april 2004
headlines


Welke speciale verrassingen hebben jullie in petto om deze heugelijke verjaardag te vieren?

Thor: “Hysterische acts, gratis cocktail voor iedereen, koekhappen, enz”

De laatste tijd waren er wat problemen met geluidsoverlast. Hoe staat het daar nu mee?

Thor: “Onze buren mogen van ons 15db geluidshinder ondervinden, elke db daar boven levert ons een boete op van 2000 euro , oplopend tot 20.000 euro of sluiting. (Als je een fiets op slot zet in de steeg is er al 30 db meetbaar bij de buren.) Echter kunnen we nooit meer de geluidskwaliteit leveren welke we willen. Regelgeving word alleen maar strenger en strenger. We zijn vogelvrij verklaard omdat mensen die in een stad naast een club gaan wonen, de rust willen hebben van het platte land. De politiek (wet) geeft ze dit.”

Wat zijn de toekomstplannen van Stalker?

Thor: “Alles of niets. Binnekort weten we meer erover. Ik laat je als eerste weten wat we gaan doen.”

In het boekje over de Nachttempels van tijdschrift Nieuwe Revu (Stalker staat op de twintigste plaats) wordt de club van provincialisme beticht. Commentaar?

Thor: “Dat is mijn eigen tekst, dat stukje in de Revu, maar eigenlijk heb ik het gepikt van Joost. Joost van Bellen zei laatst in een interview dat ik met hem deed, dat Stalker de ene keer een absolute top club is van wereld formaat, en de andere keer heel provinciaal. Qua publiek dan. Over het algemeen hebben we niet te klagen, er gebeurt eigenlijk nooit iets ergs. Soms verbaas ik me wel over de sufheid van het publiek. Stalker heeft een vaste kern van ca 100 man, en iedere avond zie ik weer zoveel nieuwe gezichten, mensen komen uit het hele land. Je hebt gewoon niet de garantie altijd frisse, gezellige en muzikaal geintetesseerde mensen aan je deur te hebben. Het gekke is dat dit niet altijd te voorspellen is, wie er ook draait… We hebben nooit de garantie dat het vanzelf wel volloopt met leuk volk. Dat houdt je scherp. Over het algemeen vind ik dat we het verder heel goed doen, zeker inhoudelijk gezien. We moeten er dus altijd hard voor werken, maar dat is alleen maar goed, denk ik.”

Gaan we los zaterdag?

Thor: “Ik ben bang van wel ja … heb nu al een kater.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws