Mazzo’s Tarantino maand start donderdag

Partyscene Redactie | 7 april 2004
headlines


In Mazzo gaat deze week de Tarantino maand van start. Iedere week worden prijzen vergeven zoals Tarantino DVD’s. Aanstaande donderdag staat in het teken van Pulp Fiction. Dj’s Silverius en de onvolprezen Robert Feelgood draaien binnen de hele avond binnen het thema. Verwacht coole gangstershit en vlijmscherpe dialogen. De week daarop is Jackie Brown aan de beurt waarna het hoogtepunt bereikt wordt op donderdag 22 april, als Mazzo het toneel is van de officiële premièreparty van Kill Bill 2! Iets om in de agenda te noteren.

Op vrijdag 9 april gaat Mazzo verder met een ‘Special’, waarbij als speciale gast de Britse Andy Morris is uitgenodigd. Hij brengt muziek uit onder de naam Narcotic Thrust waarmee hij in 2002 de Miami hit ‘Safe from harm’ scoorde. Zojuist heeft hij een nieuwe single uit onder de naam ‘I like it’. Aansluitend draait resident en Mazzo rots in de branding Rene Vidal op deze vrijdag.

De volgende dag, het is inmiddels zaterdag, staat club Mazzo in het teken van Magma en Midnite Sessions. Deze twee partyoutfits vaardigen hun beste dj’s af in de persoon van Dj San, Angelo D’Onorio, Dj Whale, Andre from Norway en Sir Ron. Wie voordat ie de dansvloer op gaat, de spieren los wil maken kan een heerlijke massage ontvangen uit de handen van Sonja.

Zondag is het eerlijk oversteken bij Mazzo als voor de gelegenheid klaar-over gespeeld wordt met de tegenover gelegen club More. Wie een kaartje koopt voor een van de twee avonden mag net zo vaak naar de overkant (en weer terug) als hij of zij wil. Dj’s die de battle aangaan zijn onder meer Laidback Luke, Guan, Erick E. en Rene Vidal. Wel goed kijken bij het oversteken!

THU.8: Disko-Tarantino month
"Pulp Fiction"
DJ's Silverius + Robert Feelgood
23.00-04.00 € 5,-

FRI.9: "SPECIAL"
DJ’s Rene Vidal, Andy Morris(UK-Narcotic Trust)
23.00-05.00 € 10,-

SAT.10: Magma presents Mid-Nite Sessions
DJ’s DJ SAN, Angelo D'onorio, DJ Whale, Andre from Norway, Sir Ron
Massages by Sonja
23.00-05.00 € 10,-

SUN.11: Paleis Soestdijk
Mazzo vs More
DJ's: Laidback Luke, Marcello, Erick E, Brian S, D-Rashid,Benny Rodrigues,Marcel,Rene Vidal,Guan

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws