Populaire dance community & lifestyle websites Start2Dance en Designisfunky fuseren

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De twee populaire en bekende dance community & lifestyle websites Start2Dance en Designisfunky zullen een verregaande samenwerking aan gaan: beide sites houden op met bestaan en gaan fuseren. Met deze verandering herbevestigen Start2Dance en Desigisfunky hun ambities om in de top onder de online magazines van Nederland te blijven en om daarnaast een sterke en levendige online community te creren. Deze fusie is dan ook een eerste stap in de goede richting. Bij een nieuwe start hoort ook een nieuwe naam: deze zal echter pas bekend worden gemaakt bij de daadwerkelijke lancering van de site.

De nieuwe slogan Dance & Lifestyle Communizine geeft precies aan wat het doel en de inhoud van de site zal gaan worden. Dance is en blijft de corebusiness maar het begrip Lifestyle zal dat op den duur ook gaan worden. Communizine staat voor: Door en voor de bezoekers. Het is dan ook belangrijk dat alle facetten die nodig zijn voor het creren van de online community bewaard zullen blijven en zelfs worden verbeterd.

Om de officile lancering van de site te vieren zullen Start2Dance en Designisfunky elke zondag gedurende het gehele strandseizoen strandfeesten gaan geven op het Noorderstrand van Scheveningen. Het eerste strandfeest zal tevens de start van het strandseizoen inluiden. Meer informatie over deze strandfeesten volgt later deze week.
 
Voor meer informatie:
 
www.start2dance.com
www.designisfunky.com



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws