Dial T for Techno met o.a. Pounding Grooves, Bart Skils en DJ HU

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de uiterst succesvolle eerste editie van Dial T for Techno heeft organisator AM-Produktions besloten de opvolger niet lang op zich te laten wachten.
16 April is de datum waarop het geweld opnieuw losbarst in InCasa te Leiden met een wederom zeer vooruitstrevende line-up. Er is net als de vorige keer gekozen voor 3 DJs en 2 live acts namelijk: Pounding Grooves *live (UK) DJ HU (slowakia) Bart Skils (NL), Makaton *live (UK) en resident/organisator Alec Marqx.  De toon van het brengen van vernieuwende namen wordt dus voortgezet met maar liefst twee acts die hun debuut maken in Nederland, maar zeker geen kleintjes zijn in de internationale Technoscene
 
 
 
 
 

De Techno sound uit het voormalige oostblok ofwel Off Beat zit in de lift, de duistere en vernieuwende sound spreekt op het moment steeds meer Technoliefhebbers aan. Dit maakt de weg vrij voor een stroom nieuwe artiesten die absoluut niet ten onder doen aan de huidige gevestigde garde. Off Beat gaat dieper dan de gewone Techno en als het op de juiste manier ten gehore wordt gebracht neemt het je mee en laat het je nooit meer los..

DJ HU is zon DJ die perfect weet hoe hij de mensen mee kan krijgen tijdens zijn set. Hij is 1 van de debutanten die 16 april zijn kunsten ten gehore komt brengen. Deze 22 jarige Slowaak heeft als DJ, live-act en producer al samen gewerkt met artiesten als Christian Wunsch, Rumenige, Loktibrada en andere grootheden. 16 april dus voor het eerst in Nederland maar vast niet voor het laatst!
Makaton *live is de tweede debutant van de avond, ondanks dat hij uit het Verenigd Koninkrijk komt is hij een echte voortbrenger van de rauwe Off Beat sound en zeker al geen kleintje meer in de Technoscene. Hij is al vele jaren bezig en heeft samengewerkt met grote artiesten als Indigo Kennedy, Regis, Max Duley en ga zo maar door. Dat hij nu pas voor het eerst in Nederland te bewonderen is dan ook op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Bart Skils is de DJ die in deze line-up zeker niet had mogen ontbreken, hij is als DJ en  organisator van de populaire Traffic feesten al geruime tijd bezig met het brengen van een vernieuwende sound. Een logische keuze van de organisatie om Bart op te stellen in deze line-up.  Organisator en DJ Alec Marqx opent net als de vorige keer de avond, uiteraard zal hij zich aanpassen aan de toon van de avond.

Het afsluitende beukwerk zal 16 april verzorgd worden door een oude rot in het Technovak. Zijn producties zijn in vrijwel iedere platenkoffer terug te vinden. Gekenmerkt door de net iets kleinere vinyls in de net iets kleinere hoesjes. Het gaat dan natuurlijk over Pounding Grooves! Hij zal op Dial T For Techno zijn befaamde live-act ten gehore brengen waarmee hij eerder op TeQnology en het DefQon festival al de zaal plat kreeg. Een waardige afsluiter dus.

De Kaartverkoop begint donderdag 4 maart bij Ticketbox, de overige voorverkoopadressen zullen in de week daarop starten met de voorverkoop. Kaarten zullen wederom 16 ex fee kosten. De locatie is net zoals de vorige keer InCasa op de Lammermarkt in Leiden.

=Dial T For Techno=
Friday april 16th

DJs:
Pounding Grooves *live
DJ HU
Makaton *live
Bart Skils
Alec Marqx
 
Location: In Casa Lammermarkt 100 Leiden
Time : 23.00 05.00
Price : 16,- Ex Presale fee.
Web : www.am-produk­tions.nl
Presale @ Ticketbox and all well known addresses in the big cities.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws