Winnen: kaarten voor The Night of Motorcity Detroit @ Off Corso Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er zijn al heel wat avonden door Sound Architecture georganiseerd met als thema The Night of Motorcity Detroit en er zullen er ongetwijfeld nog heel wat volgen. Deze stad heeft namelijk een onuitputtelijke bron van helden en mensen die hun tijd ver vooruit zijn. Vanavond is het de beurt aan niemand minder dan Kenny Larkin om Rotterdam te laten zien waar het allemaal om draait.

Met de release van zijn nieuwe album The Narcissit (Peacefrog) laat hij na een periode van zes jaar weer van zich spreken. In die zes jaar heeft hij veel aandacht geschonken aan een andere passie, namelijk stand up comedy, waarbij hij ook in deze vorm van expressie weer veel clubs heeft aangedaan. Gelukkig voor ons is hij er in 2004 weer helemaal klaar voor, en kunnen we genieten van zijn kunsten. Degenen die denken dat techno gelijk staat aan harde, beukende herrie kunnen beter thuis blijven. Deze dj staat namelijk voor een sound waarin melodie en ritme samensmelten. Met een mix van techno soul, funky, jazzy, ambient is deze man weer een groot voorbeeld voor andere djs en producersfollow the leader!

Naast de main act zorgen T!M (Grammar) en Joachim voor de verdere invulling van de avond. T!M kennen we natuurlijk allemaal van zijn memorabele avonden in de basement van Nighttown, waar ook hij de tijd ver vooruit was. Door zijn eigen producties, onder de namen T!M en Frame Six, heeft hij inmiddels over de hele wereld gedraaid. Sinds zes jaar runt hij ook zijn eigen platenlabel, genaamd Grammar. Joachim heeft eigenlijk geen verdere introductie nodig. Ongekend populair als party-organisator en natuurlijk ook als dj. Misschien word het binnenkort eens tijd voor Joachim Solo! Eind Mei zullen de laatst genoemde naar alle waarschijnlijkheid ook optreden op het Nedlerlandse podium tijdens het Movement Festival, voorheen het Detroit Electronic Music Festival.

Na hun vorige optreden tijdens Music People in de grote zaal van Off Corso staan Gerd en DJ Pathless (4lux recordings) deze keer in de lounge. Hier zullen zij hun gedrevenheid in het maken en draaien van muziek weer laten zien.

Start2Dance.com mag 2x2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

*Welke, ook uit Detroit afkomstige dj, zou in eerste instantie draaien op dit feest maar heeft afgezegd?

Mail je goede antwoord en je volledige naam voor 9 april 2004 naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen +1 op de gastenlijst worden gezet.

Saturday 10 APRIL 2004
SOUND ARCHITECTURE presents
THE NIGHT OF MOTORCITY DETROIT
KENNY LARKIN [ PEACEFROG ] DETROIT U.S.
Supported by T!M [ GRAMMAR ] and JOACHIM [ SOUND ARCHITECTURE ]
LOUNGE HOSTED BY MUSIC PEOPLE FEAT,
GERD AND DJ PATHLESS [ 4LUX RECORDINGS ]
Entrance fee 14,- Presale via www.beep.nl    
Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
www.off-corso.nl
www.soundarchitecture.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws