Panama combineert dancemuziek en dansvoorstelling

Partyscene Redactie | 1 april 2004
headlines


Kenny "Dope" Gonzalez, de housemaster met hiphopafwijking, is de helft van het duo Masters At Work. Vrijdag 9 april is hij te zien in de Panama Nightclub. Panama's resident dj Tom Trago start deze avond met een eclectische-urban set, waarna Kenny Dope het van hem overneemt. Kenny Dope geeft een set met lekkere vocalen, latin grooves en disco invloeden.

Voorafgaand aan het optreden van Kenny Dope, vindt de voorstelling Facing Mekka van choreograaf/danser Rennie Harris plaats. Dit is het resultaat van een samenwerking van Panama* Nightclub met Gastprogrammering Het Muziektheater. Hiermee laat Panama* Nightclub zien hoezeer verschillende kunstvormen en culturele aspecten nu meer dan ooit met elkaar verbonden zijn. De hiphop achtergrond van Rennie Harris en de implementatie ervan in zijn voorstellingen, samen met de urban-sound van Panama* Nightclub zorgen voor een perfecte match tussen Gastprogrammering Het Muziektheater en Panama* Nightclub.


Kenny Dope
Vrijdag 9 april
Panama
Amsterdam
Vanaf 23.00 uur
Entree: 15 euro, kaarten verkrijgbaar bij Panama, Rush Hour - Spuistraat, Dance Tracks - Nieuwe Nieuw straat, AUB Ticketshop en ook a.s. zondag verkrijgbaar bij atmosphere in de Lichtfabriek in Haarlem.
www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws