Heropening van Parkzicht aanstaande zaterdag

Partyscene Redactie | 30 maart 2004
headlines


Het feest, wat steeds iedere eerste zaterdag van de maand zal worden georganiseerd, staat geheel in het teken van clubmuziek van een jaar of twee geleden. De uitgenodigde dj’s zullen hun platenkoffers van ook voor 65% vullen met die lekkere herkenbare clubsound van een jaar of twee geleden, terwijl de rest van de koffers zullen worden voorzien van huidige clubhits en een enkele classic.

De organisatie heeft DJ Energy als resident weten in te lijven. Energy zal op zijn beurt steeds een beroep doen op 2 andere dj’s uit het clubcicuit om de avond compleet te maken.
Voor deze eerste editie is zijn keuze gevallen op DJ José en Andre (iT). De drie heren worden aangevuld door de ‘master of ceremony’ MC Stanford.

De gehele nacht in Parkzicht zullen de bezoekers worden getrakteerd op allerlei acts en bijzonder entertainment. Kijk niet raar op van een goochelaar die zijn kunsten vertoond of van een masseur die (gratis) zijn diensten aanbiedt. Er is eigenlijk permanent wel iets om naar te kijken!

Voor de entreeprijs hoef je een nachtje Rotterdam in elk geval niet te laten, want wie voor 23 uur binnen is, hoeft slechts 9,99 euro neer te tellen bij de kassa. Wie na 23 uur komt, betaald iets meer, 14,99 euro.

Close2Heaven duurt van 22 uur tot 6 uur in de ochtend.
Parkzicht Rotterdam
Kievitslaan 25
Rotterdam
www.close2heaven.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws