I Love Hardhouse Streetrave

Partyscene Redactie | 30 maart 2004
headlines


Op Koninginnedag organiseren I Love Hardhouse en Limit Recordings, het label van Scott Macs, een streetrave buiten bij de Frisco Inn, vlakbij het Centraal Station in Amsterdam. Achter de draaitafels staan internationale dj's van topniveau. Bevestigd zijn Scott Mac, Tom Harding, Mac Zimms, Danny D, Steve Carta, JP, Craig Neeld, Gustin en Ritmo.

Om tien uur ‘s ochtends uur start dj Ritmo (Hongarije) met lekkere rustige progressive beats. Vervolgens nemen Craig Neeld en Gustin, beide bekend van de welbekende HOP avond (House of Progress) de decks over. Zij draaien krachtige funky tribal progressive. Daarna neemt dj / producer Mac Zimms het over met harde funky house, gevolgd door Tom Harding. Na zijn set vertrekt hij naar Japan voor de start van zijn Aziatische tour.
Vervolgens is de beurt aan Scott Mac, de man achter Limit Recordings en ook wereldwijd bekend om zijn producties en remixes op de grootste labels van de wereld. Hij omschrijft zijn sound als high tech future funk. De vijfde dj die het podium bestijgt is Danny D. Hij brengt het tempo wat omlaag met classics en een aantal verassende platen. Zijn opvolger, Steve Carta is van plan de muziek wat meer funk te geven met housy beats en tech tones. En ook JP heeft beloofd een house set te draaien zoals we hem in de oude zaal van de melkweg hoorden draaien. JP zal de laatste dj zijn die buiten draait maar het feest gaat vervolgens nog door in de Frisco Inn tot een uurtje of twee ’s nachts.


I Love Hardhouse Streetrave
Beursstraat 5
(Buiten bij Frisco Inn, tegenover Grasshopper op het Damrak)
Amsterdam
10:00-21:00 uur
Afterparty tot 02:00 uur
Entree: gratis

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws