Tranistor is terug!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een afwezigheid van enkele maanden is de technoavond van Tilburg terug!
Transistor Xs zoals de avond zal gaan heten is iets kleiner van opzet dan voorheen maar is grootser van sfeer dan ooit te voren.
Deze maal zullen we de kleine zaal en de batcave van 013 omtoveren tot 2 zalen met techno van de hoogste plank.
De kleine zaal zal deze maal gehost worden door Local-Clash initiator Dj Noes, ter gelegenheid hiervan heeft hij Eindhovens best bewaarde vrouwelijke geheim Dj Skylla meegenomen, Skylla zal met haar oerdegelijke Detroitsound en electrodisco ervoor zorgen dat het dak er meteen afknalt, waarna Noes zelf met zn typerende draaistijl de avond van het ene in het andere hoogtepunt zal laten vallen!! Ook zullen in de kleine zaal weer de prachtige beelden te zien zijn van VJ Morninglight. 

De batcave zal deze Transistor Xs het werkterrein zijn van de Tilburgse organisatie Episodes.
Na twee eerdere succesvolle afleveringen in 013 met oa. De Zweed Joel Mull zijn ze terug met een volledige Brabantse Live-avond!!
Maar liefst 3 live-acts zullen deze avond acte de presence geven en ervoor zorgen dat de avond geen moment zal stilvallen.
Robin(live), Alien Logic(live) en Gideon(live) zijn 3 acts die tot de absolute top behoren van het Nederlandse live-circuit.
Zo hebben Alien Logic en Gideon beide op Extremas Lovefields gestaan, waren ze beide finalisten van De Grote Prijs van Nederland en zijn feesten als Forward(Eindhoven)en Extrema Outdoor(Best) de plekken waar deze mensen op regelmatige basis te bewonderen zijn!!
Transistor Xs.........Groter dan ooit

Datum:      Zaterdag 03 April
Aanvang:  22.00 uur tot 03.50 uur.
Adres:                   013 Popcentrum Tilburg
                 Veemarktstraat 44
                 Tilburg
Tel:           013 4609502
Web:         www.013web.nl
vvk:           ma t/m/ vrijdag van 10.00 t/m 17.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws