Het festivalseizoen is weer geopend

Partyscene Redactie | 26 maart 2004
headlines


ID en T komt met het driedaagse N-Joy festival. Van 11 tot en met 14 juni staat het festival dat plaatsvindt op het evenemententerrein van Six Flags in het teken van muziek, sport, games, thrills, street-art, theater en film. Artiesten als Kane, Laidback Luke, Anouk, Chuckie, Hind, Dana, Roog, Real, Di-rect en Marco V zijn slechts enkele van de vele namen die komen optreden.

Op zaterdag 3 juli barst het Awakenings festival weer los in Spaarnwoude. De line-up is nog niet bekend, maar gezien de voorgaande edities zullen de beste hedendaagse techno dj's en producers op dit festival optreden.

Zaterdag 3 en zaterdag 10 juli staat de Amsterdam Arena op zijn kop voor twee edities van Sensation. Een van grootste indoor feesten van de wereld zal opnieuw uit een club/trance (white) en een hardstyle editie (black) bestaan.

Zaterdag 7 augustus viert Dance Valley haar tienjarig bestaan. Dit jaar geen meerdaags festival, maar een hele bijzondere jubileumeditie die volgens de organisatie UDC, voorgaande edities zal overtreffen.

Extrema organiseert de negende editie van Extrema Outdoor in Aquabest, vlakbij Eindhoven. Met zeven verschillende area's, een spektaculair decor, restaurantjes en verschillende soorten dance muziek van nationale en internationale dj's wordt dit weer een bijzonder festival.

Op zaterdag 21 augustus is het Floriadeterrein weer het decor voor Mysteryland. De bijzondere piramide, de dj's, acts en de vele bezoekers maken dit festival elk jaar opnieuw tot een succes.

De kaartverkoop voor deze festivals is alweer van start gegaan bij de Free Record Shops.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws