Winnen: kaarten voor Retro Mania in Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De dansschoenen kunnen uit het vet! Club Las Palmas Rotterdam trekt op vrijdag 26 maart de gouwe ouwe klassiekers weer uit de platenkoffer. Het is tijd voor alweer de vijfde editie Retro Mania. Het maandelijks terugkerende houseclassicsfeestje dat bij het vaste publiek op zichzelf al een behoorlijke klassieker begint te worden.

De line-up voor deze editie is wederom niet mis: Resident Denniz en twee DJs die n dampend avondje Retro Mania nog completer maken: s Neerlands heetste house chick Marcella en grootheid Eric de Man zullen met hun sets weer zorgen voor dat rauwe onderbuikgevoel wat iedereen nog kent uit het begin der housetjjden.

Onder het motto vroeger was alles leuker, gezelliger en goedkoper in het achterhoofd, nodigt Retro Mania je uit om voor slechts  5 eurootjes weer terug te gaan naar die spannende tijd van de smileys, de RoXY, keiharde Florijnen en illegale raves. Sounds van toen met die lekkere Las Palmas vibe van nu!

Voor meer informatie kun je terecht op: www.club-laspalmas.nl

Start2Dance.com mag 3x2 vrijkaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

*Van wie is dj Marcella de vriendin?

Mail het goede antwoord en je voleldige naam voor vrijdag 26 maart 2004 naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen op de gastenlijst worden gezet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws