Nautic DJ Assault

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nauticradio verzorgt al bijna 5 jaar lang underground dance uitzendingen op vrijwillige basis. We zijn begonnen als een piratenstation en in het verleden hebben we feesten georganiseerd om bepaalde kosten te kunnen dekken die noodzakelijk waren voor het maken van radio. Helaas is een tijd geleden de zender uit de lucht gehaald en zenden we sindsdien niet meer uit in de ether.











We besloten verder te gaan met uitzenden via www.nauticradio.net.  Deze site bevat naast live uitzendingen (webcasts) ook opgenomen uitzendingen, een chatruimte en nieuws items die gerelateerd zijn aan onze diensten. Momenteel heeft de site dagelijks een bezoekersgemiddelde van 150-200 bezoekers (unieke IP-adressen) en dit aantal is gestaag aan het toenemen. De verwachting is echter dat dit aantal fors zal gaan toenemen wanneer we 24 uur per dag gaan uitzenden. Zoals het er nu uitziet gaat dat nog dit jaar gebeuren. Naast onze eigen shows zenden wij ook bijna elke zaterdagavond de ZAPCLUB uit vanuit Simplon en is er enkele malen in het jaar ruimte voor een speciale uitzending op locatie.

Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuwe studio in het gebouw van Simplon. Om te kunnen blijven uitzenden vanuit de nieuwe studio in Simplon is geld nodig om aan de huur en de kosten van internetverbinding te kunnen voldoen.

Daarom is er het volgende feest van kracht op 10 April:

Nautic DJ Assault 10-04-04 in Simplon (vvk: 5,- deur 7,-)

Nauticradio (www.nauticradio.net , een internet muziek station) bestaat al weer geruime tijd op het internet, voorafgegaan door een bestaan als etherpiraat, dus zo langzamerhand zal bij dansminnend Groningen de naam Nauticradio al wel een belletje doen rinkelen.

Aangezien Nauticradio een club vrijwilligers is, en bandbreedte geld kost, geven we n tot twee keer per jaar feesten zoals in Vera en nu dus in Simplon, om het station draaiende te houden en natuurlijk omdat we uiteindelijk allemaal van feesten houden!

Deden de Nautic boys (en girl) het vorig jaar in Vera nog rustig aan wat betreft de DJ line-up, op zaterdag 10 april aanstaande gaat de beer los! Iedereen die een programma verzorgt op Nauticradio zal acte de prsence geven! Dit gaat voor de bezoeker in de praktijk een gevarieerd avondje opleveren, met muziek varirend van hip hop tot techno, reggae en drum and bass. Dus voor elk wat wils!

Lijst van DJs

Dj Hopke & Mc Vinnie, hip hop en soul (Step up Front
Dj Giso, disco, club en progressive (new show)
Dj Sinclair, hard-dance & progressive (Streaming Elements)
Dj Porno & Pablo Discobol (Voodoo Gospels)
Dj Twin Spark & Devlin Ross (Technomania)
Dj Macnificent ((e)Art(h) Noise)
Dj Josje, drum and bass (Intermezzo Music)
Dj Steely & special guest, reggae (Jamaican Stylee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws