Vision Impossible verzorgt visuals Gouden Kabouter Award en TMF Awards!

Partyscene Redactie | 18 maart 2004
headlines


Maandag 22 maart zullen de creatieve kunsten van Vision Impossible te bewonderen zijn in Paradiso te Amsterdam tijdens de Gouden Kabouter Award. Vision Impossible is als professioneel VJ-team speciaal gevraagd om 10 april bij de TMF awards 2004 in ‘Ahoy de visuals te ontwerpen alsmede een spectaculaire VJ-show te verzorgen.

Tijdens de Winter Music Conference 2004 in Miami verzorgden zij de visuals tijdens Kremlin, Musik for the People (www.kremlin.nl) in de befaamde club Space (www.clubspace.com). Vision Impossible heeft onlangs meegewerkt aan het nieuwste Postbus 51 spotje maar ook grote merken als Smirnoff en Beck’s Beer hebben het VJ-team inmiddels ondekt.

Daarnaast is Vision Impossible druk doende met de voorbereiding van een unieke performance waarbij beeld en geluid aan elkaar gekoppeld zullen worden, en zij dus naast de beelden ook de sound zullen gaan verzorgen, hierover binnenkort meer.

De komende weken zal Vision Impossible onder andere nog optreden tijdens Ignition in de Rijnhal in Arnhem op 27 maart en 27 april in Hotel Arena. Voor meer informatie check de officiele website www.vision-impossible.nl of kijk op www.1management.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws