We Love House

Partyscene Redactie | 18 maart 2004
headlines


Elke derde vrijdag van de maand staat de Delerium in Haarlem in het teken van We Love House. De nieuwste houseplaten worden gecombineerd met de beste classics. Aanstaande vrijdag presenteert Haarlem Fridays opnieuw We Love House.

Morgenavond heeft Haarlem Fridays een Nederlandse houselegende gestrikt, DJ Zki! Hij viert vanavond zijn verjaardag, en draaide vroeger in de Dwiezels, op dezelfde locatie als Delirium. Hij is voornamelijk bekend van de grote hits 'Give It Up' (The Goodmen) en 'I Wanna Be U' (Chocolate Puma) die in Engeland ook erg hoog genoteerd stond. Verder is hij verantwoordelijk voor talloze remixes, van o.a. Britney Spears en Roger Sanchez.
Ook de Haarlemse Brenda is vanavond weer van de partij. Afgelopen weekend draaide ze op de Technopolis Ladies Night en de dag erop in de Lichtfabriek bij Eye on the Future. Ze draait deze avond back2back met dj Zki lekkere funky house en classics. Als laatste is Raymundo terug. Hij is ook bekend van de DJ Club in de Lichtfabriek en zich hij is elke week te vinden in de Kroon te Amsterdam.

Haarlem Fridays
Vrijdag 19 maart
Delirium, Haarlem
23:00-05:00 uur
Entree: 5 euro
http://www.haarlemfridays.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws