Chemical Brothers op Lowlands 2004

Partyscene Redactie | 17 maart 2004
headlines


Want wie houdt niet van deze sympathieke vleermuisrock? De lange uithalen, het hysterische gezang en de sfeer van een begraafplaats bij middernacht; Within Tempatation biedt eigenlijk alles wat de serieuze rockliefhebber zoekt. Dat wordt weer een underground rocken.

Maar goed. Goddank komen, voor het broodnodige evenwicht, ookk The Chemical Brothers naar Lowlands. Aanleiding is het binnenkort verschijnen van hun vijfde studioalbum en dat vieren ze met een reeks festivalconcerten. In Nederland dus op Lowlands. Tom Rowlands en Ed Simons hebben er al een indrukwekkende carriere opzitten als grondleggers van het big beat-genre en een van de eerste dance-acts die ook live goed tot zijn recht komt. Dat belooft dus een spetterend feestje te worden met nieuw werk maar ook hits als `Brothers Gonna Work It Out`, `Hey Boy, Hey Girl` en `Block Rockin` Beats`.

Eerder hadden ook Faithless, Danko Jones en Groove Armada al aangekondigd op Lowlands te spelen.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2004 – www.lowlands.nl

Vrij 20, za 21 en zo 21 augustus 2004; Evenemententerrein Six Flags Holland, Biddinghuizen

Entree: € 110,- (excl. servicekosten) of combiticket € 128,- (inclusief 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Six Flags Holland op een datum naar keuze in 2004 met uitzondering van donderdag 19 augustus.) Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (€ 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws