Armin van Buuren presenteert nieuwe compilatie op Ocean Diva

Partyscene Redactie | 17 maart 2004
headlines


Al ruim drie jaar presenteert de Nederlandse dj en producer Armin van Buuren met groot succes zijn show ‘A State of Trance’ op ID en T Radio. De afgelopen jaren heeft hij met zijn sterke sets en zo mogelijk nog betere producties snel naam gemaakt wereldwijd. Sinds kort heeft Armin een maandelijkse residentie voor de gerenommeerde Engelse organisatie Godskitchen in Birmingham. Armin heeft samen met Maykel Piron (voormalig hoofd A en R Dance bij Warner Music) en David Lewis (eigenaar van het boekingsbureau waar Armin aan verbonden is) de platenmaatschappij Armada opgericht. Vorig jaar is hij op de derde plaats geëindigd in de dj Top 100 van het prestigieuze Engelse DJ Magazine. Nu heeft hij een nieuwe dubbelcompilatie uitgebracht. Het mag duidelijk zijn: Armin van Buuren is ‘hot’!

Op 29 maart komt zijn nieuwe dubbelcompilatie ‘A State of Trance 2004’ uit in Nederland. Dat wordt op 17 april feestelijk gevierd met een exclusieve Armin Only avond op het schip Ocean Diva in de haven van Amsterdam, waarbij Armin een 7 uur achter de draaitafels staat. De twee cd's van de ‘A State of Trance 2004’ compilatie zijn erg veelzijdig. Op de eerste cd vinden we wel de bekendere platen die Armin in zijn sets draait. Met name op de tweede cd gaat hij echt de diepte in met tracks.

Armin Only
Zaterdag 17 april
Ocean Diva
Radarweg, Haven 4036
Entree: 24,50 ex fee, bij Free Recordshop
22:00-01:00 uur aan boord, daarna vertrekt het schip voor een muzikale tocht van drie uur. Het feest duurt tot 05:00 uur.
www.arminvanbuuren.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws