JEFFERSON’S HIGH FOUR

Partyscene Redactie | 17 maart 2004
headlines


1- CHUS 'n CEBALLOS – IN STEREO /STEREO
Eindelijk weer eens een lekker werkje uit Spanje, want de laatste tijd kwam er weinig inspirerends uit die regio. C 'n C hebben ditmaal samengewerkt met Tedd Patterson en dat is een goed plan geweest. Toch ga ik voor de remix van David Penn, die er een Subliminal achtige versie van heeft gemaakt, zeer geschikt voor grote zalen. Niet erg subtiel, maar wel lekker!

2- MISTA D – MISTA D /WHITE LABEL
Wie kent er niet ‘Mistadobalina’, de grote hit van Del Da Funky Homosapien. Enige tijd geleden is er Housebootleg van gemaakt, die helaas zeer gelimiteerd was. Gelukkig hebben ze hem toch weer bijgeperst en er als bonus nog een DJ Sneak remix opgezet, wat tevens de lekkerste mix van deze 12” is. Sneak is weer ouderwets goed bezig en levert een funky-ass remix af. Shake them booties!

3- PIETER K – COMMUNICATION /PALETTE
Het label van John Tejada staat altijd garant voor kwaliteit, ook deze 12” van Pieter K. vormt daarop geen uitzondering. Pieter K. maakte vroeger Drum'nBass platen op het label Breakbeat Science, maar produceert tegenwoordig Tech-house. Het origineel van ‘Communication’ is een mooi nummertje met een wat droevige ondertoon, waarschijnlijk door de vocalen in die track. Op de andere kant staat een wat minimalere remix van ‘Communication’ en ‘Skism’, een vrij percussieve track vol met coole sounds. Al met al een goeie release van Pieter K.

4- J.S. ZEITER – SWITCH /MCMLXV
Dit mooie werkje is van J.S. Zeiter, van zijn naam moet de beste man het in elk geval niet hebben. Maar dat wordt dubbel en dwars goed gemaakt door de producties van meneer Zeiter, want die mogen er wezen. Beide tracks vallen in de Minimal categorie, met name ‘Switch’ is populair onder de Kompakt adepten. ‘Motion Sickness’ is een diepe Technotrack a la Maurizio, die het op de dansvloer zeker goed zal doen.

Klik hier om naar de tracks te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws