Winnen: kaarten voor High Tech Soul Machine @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 20 maart  zal High Tech Soul Machine haar debuut maken in de Off_Corso. Tijdens deze spetterende avond zullen niemand minder dan Dimitri (hightechsoulmovement) en Koeni (Mayaka, Wallys groove world) hun unieke sound laten horen.

Dimitri, bekend van zijn High Tech Soul movements in Roxy en later club More, draaide door de jaren heen in verschillende clubs en op festivals wereldwijd. (Chemistry, MTC, New Frontier, Lowlands, Dancevalley, World Expo Lissabon) Hij vestigde al op jonge leeftijd definitief zijn naam in de Nederlandse house scene. Dimitri draait, produceert en runt zijn eigen labels (Outland Records, HI&LO). Met zijn (soul) techno zet hij hele zalen op zn kop.

Koeni (Koen van Immerseel), al zon 15 jaar achter de draaitafels, is de drijvende kracht achter het internationale en gerespecteerde label record Wallys Groove World. Samen met  twee andere belgische dj/producers (Rubba J en Marius), richtte hij het project Mayaku op en met singles als Living the Night bestormden ze de dansvloer. Met zijn onvoorziene mix van deep house, breakbeats, funk en techhouse is Koeni in 2002 de meest geboekte dj in Belgie en omliggende landen.

Een avond in het teken van high-tech soul kortom een avond die je zeker niet mag missen

Wil jij hier voor niks naartoe? Het enoge wat je hoeft te doen is voor  vrijdag 19 maart 2004 en mailtje met je voleldige nama te sturen naar: dane@start2dance.com en wie weet... Winnaars zullen +1 op de gastenlijst worden gezet en ontvangen via de mail bericht.

20 maart 2004: High Tech Soul Machine
with DIMITRI and KOENI
lounge hosted by Andre Dadi & Eric Danz Da Denz
visuals by Machine

Meer info check www.wallysgrooveworld.com en www.djdimitri.com, www.soundarchitecture.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws