Laidback Luke doet Zoetermeer aan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 13 maart geeft de Nederlandse DJ Laidback Luke een set in de Boerderij te Zoetermeer. Naast Laidback Luke zullen ook djs Cleon Macnack en Clubvibe hun kunsten vertonen.

Omdat windmolens en dancemuziek de twee zaken zijn waar Nederland in het buitenland het meest bekend om staat, is het logisch dat Laidback Luke zijn live mix-cd Windmill Skill noemde. Zowel als producer als als dj heeft Laidback Luke alles in huis om een internationale ster te worden. Niet alleen produceerde hij We Can Not Get Enough, het uitermate succesvolle Dance Valley 2003 lied, hij is ook in staat, waar hij ook draait, om alle zalen te vullen. Niet voor niets wordt hij in Oor opgehemeld: "Noem zijn muziek niet simpelweg filterdisco, want het is veel meer dan dat. Juist zijn brede smaak en mengelmoes aan stijlen maken hem in Nederland uniek." Na het uitbrengen van zijn debuutalbum Electronic Satisfaction in 2002, werkte Laidback Luke meer als dj dan als producer. Hij draaide van Amerika, tot Japan, tot Ibiza en was hoofdact op festivals als Sensation, Lovefields en Awakenings.

Cleon Macnack brengt een unieke mengeling van funk, Latin en jazz. Als je ooit gedanst heb tijdens een  set van Macnack is het je waarschijnlijk opgevallen dat zijn stijl zeer dansbaar is en dat zijn sound verschillende housegenres verenigd, waardoor het altijd fris klinkt. Funk, grooves, sexy Latin en Afrikaanse trommels zijn elementen die zijn sets benvloeden, maar Macnack probeert vooral zich altijd aan zijn publiek, of het thema van de avond aan te passen en dit is wat hem doet opvallen tussen andere dj's. Hij is huis-dj voor verschillende 'clubnights' in Amsterdam en andere Nederlandse steden en hij stond onder andere op Now&Wow, Rotterdam's Fast Forward, Danceparade, Berlijn's Loveparade en de Streetparade in Gent. Binnenkort gaat hij de studio in om zijn eigen muziek te produceren. De avond wordt geopend door de Zoetermeerse dj Clubvibe. Hij draait harde club, neigend naar tribal techno, zolang er maar knallende beat en groove in zit.

An Evening with Laidback Luke
Djs Laidback Luke, Cleon Macnack & Clubvibe
Aanvang 23 uur, toegang 8,50 euro (vvk) / 10 euro (avondkassa)

Cultuurpodium Boerderij
Amerikaweg 145, Zoetermeer
www.boerderij.org

Voorverkoop via ticketservice Nederland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws