Audio Deluxe tourt met mix van dance en rock

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Op 9 april vindt in het Tilburgse popcentrum 013 de kick off van een nieuwe serie Audio Deluxe events plaats. Audio Deluxe is een samensmelting van rock en dance. Iedere editie begint met een optreden van de Haagse formatie Kane, waarna op de afterparty gerenommeerde djs komen draaien.

Audio Deluxe is een van de eerste Nederlandse evenementen die de muur tussen dance en rock heeft afgebroken. Waar deze twee muziekstijlen tot voorheen recht tegenover elkaar stonden is met Audio Deluxe definitief het verband gelegd. Dat is natuurlijk te danken aan Kane en haar voorman Dinand Woesthoff, die eerder samenwerkte met nummer #1 dj Tisto. De hit Rain down on me bewees dat rock en dance elkaar niet hoeven te bijten.

Ook dit jaar trekt Audio Deluxe door Nederland. Iedere editie begint met een optreden van Kane waarna aansluitend een afterparty met de beste djs plaats vindt. Het eerder genoemde 013 in Tilburg en de locaties The Matrixx in Nijmegen en het Paard van Troje in Den Haag zijn reeds bevestigd. De overige locaties die de tour aandoet worden binnenkort bekend gemaakt.

De Audio Deluxe afterparty djs zijn net als vorig jaar geselecteerd op hun open minded benadering van muziekstijlen. Bij uitstek geschikt voor Audio Deluxe dus. Zo zullen verspreid over de verschillende afleveringen Nederlandse djs als Remy, Benny Rodrigues en Michel de Hey komen draaien. Ook Stef Vrolijk, Mark van Dale en De La Sarge maken hun opwachting. Het volledige overzicht van de programmering is onderaan dit bericht terug te vinden.

Voor dit evenement zijn twee soorten toegangsbewijzen beschikbaar. Kaarten voor het optreden van Kane en de afterparty kosten 25,-, enkel de afterparty kost 12,-. Beiden prijzen zijn exclusief voorverkoop fee. Tickets voor Audio Deluxe zijn alleen verkrijgbaar bij Free Record Shop. De voorverkoop van de eerste 3 evenementen start zaterdag 6 maart. Meer informatie is te vinden op www.audiodeluxe.nl, alwaar de locaties, data en het programma van de overige evenementen als eerste bekend gemaakt zullen worden.

De organisatie benadrukt dat de minimumleeftijd voor dit evenement 18 jaar is en hier zal streng op worden toegezien!

Volledig programma:

Datum: 9 april 2004
Locatie: 013, Tilburg
Tijd: 20.00 04.00 uur
DJs: Remy, Benny Rodrigues, Stef Vrolijk, De La Sarge

Datum: 23 april 2004
Locatie: The Matrixx, Nijmegen
Tijd: 20.00 05.00 uur
DJs: Michel de Hey, Mark van Dale, De La Sarge

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws