LPD, FRIENDS! FT. HQ ON TOUR

Partyscene Redactie | 10 maart 2004
headlines


Na een zoektocht en voorbereidingsperiode van 2,5 jaar wordt LPD in Rotterdam geïntroduceerd. In een tijd met veel feesten, evenementen, entreeprijzen die in de voorverkoop variëren van € 30,- tot € 67,50 durft LPD de uitdaging aan te gaan om vanaf 27 maart haar deuren te openen en haar vrienden te verwelkomen met de party LPD FRIENDS! Voor dit speciale debuut in de dance scene heeft LPD (Love, Peace, Dance) HQ uitgenodigd voor een Tour naar Rotterdam.

HQ heeft deze uitnodiging aangenomen en zal met haar dj’s een extra High Quality dimensie geven aan dit evenement. De organisatie streeft een vriendelijk, open, breed en betaalbaar feest na.

Hier beginnen ze mee op zaterdag 27 maart 2004 in de Cruise Terminal Rotterdam. Deze schitterende locatie, bekend van de MTC parties en die recentelijk nog de nr. 1 dj van de wereld ontving, zal wederom de place to be zijn voor dit spektakel. Drie Area’s: drie muziek stromingen.

Area 1 wordt gehost door HQ, Steve Carta, Rossi, Danny D (uk), Fausto en de populaire dj van Engelse bodem Tom Harding en MC Da Silva met hardhouse

Area 2: Dj Re-lex, Astrid, Johan Cyber en Misja Helsloot zullen je tot euforische hoogte brengen met hun (hard) trance tunes.
Area3: Dj Joyce Mercedes, M double U en D’juice le Sweet, twee opkomende jonge Rotterdamse dj’s die het ver kunnen schoppen als ze de kans krijgen en als laatst zal de Nederlandse producer/dj Laidback Luke met een stevige set de techno/tech house zaal afsluiten.

De host van Area 2 en 3 is niemand minder dan MC Marxman

Er is gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor de voorverkoop. Daarom wordt iedereen aangeraden om op tijd een kaartje te bemachtigen.

Voorverkoop adressen: Amsterdam, MidTown Records, Breda: Magik en Outfitz, Den Haag: MidTown Records, Eindhoven: MidTown Records, Leiden: Cyber Records,Rotterdam: Velvet, MidTown Records, Outfitz en Utrecht: MidTown Records.
Voorverkoop EUR 20,00 en VIP 45,00 (alleen via www.lovepeacedance.nl) excl. fee
Deur (zo lang de locatie het toelaat) EUR 25,00 en VIP 50,00
Voorverkoop start op zaterdag 6 maart

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws