Murphy`s Comedy Night

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lachen, gieren, brullen. Op woensdag 17 maart is er weer in ASTA Murphy`s Comedy Night. Tijdens deze avond zullen er een aantal artiesten het podium betreden en het publiek vermaken met smakelijke humor. Een goed humeur is dus gewenst. Murphys Comedy Night heeft de naam zeer professionele Stand-up Comedy shows neer te zetten. Vanavond zullen de volgende comedians dat in ASTA bewijzen:

MC Jonas Osmond (US)
Deze uit Californi afkomstige MC is verliefd geraakt op de wereld van de comedy toen hij nog kind was. Hij groeide op met idolen als: Steve Martin, Bill Cosby, Richard Pryor en de Saturday Night Live Show. Toen hij rond zijn dertiende John Belushi live zag optreden in The San Francisco Bay Area, droomde hij om zelf ook ooit als comedian op het podium te staan. Jonas is een meester in improvisaties.

Emile Gronert (NL)
Emile Gronert bereikte in 2001 de Finale van de 'Lucky strike Talent tour'  evenals in 2002.  In 2001 bereikte hij de finale van het Zwolsch cabaretfestival met het programma 'Beter een televisie dan helemaal geen visie' en in 2003 de finale van het AKF standup comedy festival. Emile gaat als een trein en het zal ons niets verbazen als hij binnenkort met zijn eigen show op de planken staat.

Kieran Butler (AUS)
Tijdens een Tour door Europa om zijn debuut single te promoten, brak hij zijn pols met een ruig spelletje Australian Football. Kieran was gedwongen rust te nemen om zijn pols te laten genezen. In deze rustperiode begon hij met Stand-up Comedy. Eerst de Open Podia waar hij al snel opviel. Sindsdien werkt hij als professioneel Stand-up Comedian.  Kieran heeft gespeeld op festivals en in Comedy Clubs door heel Europa, en Australie. De kranten omschrijven hem als een comedian met een natuurlijk talent en enorm veel energie. Vanavond in Asta zal hij dat bewijzen.

Mystery Guest

HL Wilko Terwijn (NL)
Deze Amsterdammer is na zijn geflopte studie filosofie op zoek gegaan naar de onzin van het leven en heeft zich ontwikkeld tot een succesvol Tv-verslaafde. De absurde dagelijkse actualiteit is n van zijn voorliefdes. Verder spaart hij niets en niemand in zijn tocht langs de vaderlandse televisie. Door rake parodien en observaties neemt hij uw mee op reis in zijn wereld. Sommige alledaagse dingen zult u hierna nooit meer op dezelfde manier bekijken.

Murphys Comedy Night
Woensdag 17 Maart
Asta
Spui 27
2511 BL Den Haag
070-3644222
Aanvang: 21.00 uur
Toegang; 9 Euro
www.comedynight.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws