Smirnoff Experience keert terug in 2004

Partyscene Redactie | 8 maart 2004
headlines


Zoals Smirnoff Experience™ de afgelopen jaren heeft bewezen, weet dit internationale partyconcept iedere editie te verrassen. Met dance events in meer dan 32 landen, is Smirnoff Experience™ de eerste echte internationale clubavond. Vrijdag 2 april is dit niet veel anders. Met de Amsterdamse Melkweg als locatie, een top line-up en de bekende Smirnoff Experience™ aankleding belooft het een feest te worden dat de voormalige melkfabriek laat denderen op haar grondvesten.

Smirnoff Experience™ heeft een (inter)nationaal programma samen gesteld. Uit het buitenland komen vinylfreaks Darren Emerson(Underworld), Todd Terry (Everything But the Girl) en Felix da Housecat (need we say more?). Nationale helden Roog en Stef Vrolijk maken de line-up compleet. De laatste mag gerust als resident van Smirnoff Experience worden beschouwd. Een van de vaste ingrediënten van een Smirnoff-avond is dan ook een sublieme line up. Voeg daarbij een geweldige locatie en een indrukwekkende aankleding, en het geheel is compleet.
Smirnoff Experience™ is sinds kort iedere zaterdagnacht tussen 01:00 en 03:00 te beluisteren op Radio 538. Dus degenen die om een of andere reden noodgedwongen thuis moeten blijven, hoeven toch niets te missen.


Smirnoff Experience™
Datum: 2 april 2004
Locatie: Melkweg, Amsterdam
Tickets: € 17,-
Aanvang: 23.00 uur
Voorverkoop: Ticketservice
www.smirnoffexperience.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws