Earth met Infusion live on stage

Partyscene Redactie | 5 maart 2004
headlines


De maart-editie belooft met Infusion wederom een top act op het podium. Het Australische trio, bestaande uit Jamie Stevens, Manuel Sharrad en Frank Xavier is dé live sensatie van dit moment. Zo ontvingen zij in 2002 tijdens de Music Awards een award voor de single 'Legacy'.
Later in 2003 kwamen er nog eens twee nummers bij die in samenwerking met Junkie Xl werden gemaakt en op het Radio JXL album terecht kwamen.
Live word de Infusion sound gekenmerkt door een mix van breakbeats, synths, vocals, bassline house en bigbeats. Maar bovenal door de energie die ze uitstralen. Hun spetterende performance doet menigeen denken aan de formatie Underworld.

In de Melkweg staan tevens resident dj Per en dj Lucien Foort paraat.
Laatstgenoemde veteraan bracht in 1989 onder de naam Quadrophonia een wereldwijde hit uit waarmee hij zich als producer direct bewees. Zijn tracks onder de pseudoniemen ‘The Dutch Liquid’ en ‘Funk Function’ waren stuk voor stukeen groot succes. Naast zijn solo releases is Lucien een veelgevraagd remixer. Mc P-Pholl zal deze editie vocale ondersteuning bieden. Deze mc staat bekend om zijn dubby vocals die hij met zijn effecten perfect weet te integreren in de earth sound.
Het Melkweg café wordt wederom het domein van dj Helpende Henk. Deze rustiger ingestelde 2many dj’s voorloper zal weer een eclecische mix neerzetten, varierend van Beethoven tot Kraftwerk en van hiphop tot tv-tunes. Hij wordt als vanouds ondersteund door de visuals van Jansen met Fortuin.
Tenslotte participeert Playstation in het sanitair. Zij weten alle wc-taboes te doorbreken met hun fantasievolle decoratie en verschijning.

Kijk voor meer informatie op de link www.earth-link.nl

Earth
Melkweg, Amsterdam
12-03-2004
Aanvang: 22.30-5.00
Entree: €17 + memb.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws