Everybody presents: Deep Dish

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Na de bijzonder geslaagde Everybody van 14 februari, vindt op zaterdag 20 maart in het Paard van Troje te Den Haag de volgende editie van Everybody plaats. Naast initiatiefnemers en DJs Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk zijn er speciale gasten geprogrammeerd: het Amerikaanse duo Deep Dish.

Het thema van deze editie van Everybody zou kunnen luiden: The Miami Connection, want zowel Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg als Deep Dish komen de 20ste maart vers terug van hun respectievelijke bijdragen aan de Winter Music Conference in Miami, waar het puikje van de internationale dansscene zich jaarlijks voor vakgenoten en muziekindustrie presenteert. In Miami houdt Sander Kleinenberg zijn nieuwe media-concept ten doop met een speciale Everybody Loves The Great Outdoors in de befaamde club Space, alwaar hij als eerste DJ ter wereld zal draaien met de Pioneer DVJ-X1 CD/DVD-speler, waarvan wereldwijd slechts vijf exemplaren beschikbaar zijn. In Miami debuteert Sander Kleinenberg als media jockey die geluid n beeld simultaan en in real-time mixt. Een voorproefje daarvan was al te beleven tijdens de vorige editie van Everybody, in februari. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe techniek een revolutie op de dansvloer zal veroorzaken, meent Kleinenberg.

Het duo Deep Dish, alias Ali Dubfire Shirazinia en Sharam Tayebi uit de stad Washington DC, is internationaal befaamd om hun producties op hun eigen label Yoshitoshi en om hun remixen voor popgrootheden als Madonna, Michael Jackson, Janet Jackson, Pet Shop Boys, Rolling Stones en Dido. Hun remix van Didos hit-single Thank You! werd in 2002 onderscheiden met een Grammy Award in de categorie Best Remixed Record. Daarnaast is het tweetal van Iraanse afkomst hofleverancier voor de succesvolle compilatiereeks Global Underground. Overigens was Deep Dish eerder te gast bij Everybody: vorig jaar mei presenteerden ze tijdens het Everybody evenement in Hotel Arena te Amsterdam hun mix-compilatie Global Underground: Toronto.

Everybody is een initiatief van Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg. Actief sinds november 2001 heeft Everybody op diverse locaties vermaarde buitenlandse gasten als Sasha, Layo & Bushwacka en Steve Lawler gepresenteerd.

Deep Dish en Stef Vrolijk zullen op 20 maart de grote zaal van het Paard entertainen, terwijl Sander Kleinenberg in de kleine zaal een programma presenteert dat afwijkt van zijn normale sets. Verrassing!

Datum: zaterdag 20 maart
Line-up: Deep Dish, Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg
Locatie: Paard van Troje, Prinsengracht 12, Den Haag
Tijd: 23.00-05.00
Toegang: 22 euro (ex. fee)

Voorverkoop: via alle Ticketbox verkooppunten, internet (www.ticketbox.nl) en callcenter (0900-9393); Den Haag: de kassa van het Paard van Troje (Prinsengracht 12), Concrete (Schoolstraat 26), Rhythm Import (Torenstraat 96), Hype (Prinsenstraat 4); Amsterdam: Club Wear House (Spuistraat 250)

Voor meer info: www.everybodyworldwide.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws