EasyRidersthe new breed in clubbing!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

EasyRiders is de jongste wekelijkse clubavond van Chemistry, iedere donderdag in Club More. Het is een urban eclectic avond waar een zeer breed en multicultureel publiek op af komt.

Real el Canario is de resident van deze avond. Onnavolgbaar, honderd nummers in een uur is geen uitzondering. Hij draait een plaat per minuut, vaak meer. Instuderen van een set is er voor Real niet bij hij doet dit al dertien jaar, alle platen die hij draait kent hij van voor naar achter. Hij studeert niets in en kopieert niemand. Creativiteit is het credo.

Stond de EasyRider vroeger nog bekend als een motorrijdende, in denim gehulde langharige, shagrokende rocker met cowboylaarzen, vandaag de dag heeft dit fenomeen zich al op diverse plaatsen op een eigentijdse manier geopenbaard aan het Nederlands publiek. Vanwege de zeer sterk uiteenlopende signalementen, ontbreekt het op dit moment nog aan een duidelijke profielschets. Blijkbaar valt dit nieuwe type EasyRider niet in een hokje te plaatsen! 

Wel valt er een duidelijk muzikaal verband aan te brengen tussen de verschillende hang-outs waar de EasyRider tegenwoordig de kop opsteekt. Uit de speakers van de clubhuizen waar hij/zij zich manifesteert, schallen niet urenlang onafgebroken monotone beats maar een snelle opeenvolging van de beste sounds van de afgelopen 30 jaar gecombineerd met de vetste hits van vandaag. Van Hiphop tot disco, van pop tot house, van 70s/80s tot R&B, van latin tot funk. Een nieuw geluid dat steeds meer terrein wint. De Amsterdamse MORE is elke donderdagavond getransformeerd tot een nieuwe, favoriete EasyRiders hang-out.

 Dus! Ben je op zoek naar een nieuwe geluid in een oud jasje of vice versa, of wil je gewoon wat anders en verfrissend: dan zien we je graag bij van EasyRiders in Club MoRe.

Hosted by Charida
(Charida@chemistry.nl)

23:00 04:00
6,- easystudents / 9,- easyriders

Club More - Rozengracht 133 -  Amsterdam
voor info mail naar info@chemistry.nl    of bel 020-4222505

www.easy-riders.nl                   www.chemistry.nl                     www.expectmore.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws