Tweede Nu Heroes festival

Partyscene Redactie | 4 maart 2004
headlines


Het Nu Heroes festival is vorig jaar gestart met een dance-festival, met dj’s als Jeff mills en David Guetta. Nu Heroes wil een breed en eigentijds festival neerzetten, waarbij dance artiesten van toen en nu kunnen optreden. Dance overschrijdt steeds meer genres, zoals pop, rock en urban, Nu heroes wil dit laten zien. Volgende maand staat nu heroes festivval in het teken van electro.

Donderdag 1 april tot en met zaterdag 3 april vindt in Tivoli Oudegracht en Tivoli de Helling in utrecht de tweede editie van het nu heroes festival plaats. De volgende namen zijn al bevestigd: Het Berlijnse elektropunktrio Chicks On Speed, de vrouwen van LCD Soundsystem, de electrobeats van Peaches, het Londens dance-duo Audio Bullys en het Nederlandse technolabel Clone Label Night. Peaches zorgt voor opzwepende electrobeats. Meer informatie over de tijden, prijzen en andere artiesten volgt snel.

Nu Heroes festival, Tivoli Oudegracht en Tivoli de Helling, Utrecht, Donderdag 1 t/m zaterdag 3 april. Voor meer informatie check: www.tivoli.nl
Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws