Batbeats

Partyscene Redactie | 3 maart 2004
headlines


Vanuit zijn Cubaanse oorsprong heeft bacardi een sterke band met Latin muziek. Daarom is Bacardi vier jaar geleden begonnen met dance events die je laten kennismaken met de warmte en passie van Latin, gemixed met moderne grooves, onder de naam Batbeats.

Vrijdag 5 maart vindt er weer een Batbeats plaats in de Paradiso in Amsterdam. In de grote zaal zal de Franse Martin Solveig te horen zijn. Hij staat wereldwijd bekend als een van de meest innovatieve dj’s, producers en remixers. In zijn muziek zijn invloeden te horen uit soul, disco, hip-hop, Latin en andere muzieksoorten met een grote dosis percussie. Martin Solveig wordt voorafgegegaan door de live-formatie Los Amigos Invisibles uit New York en de Amsterdamse dj Madskillz, die afgelopen zomer een bescheiden clubhit had met “Caliënte”. In de kleine zaal opent Tim Love Lee met aansluitend een set van Patrick Forge.(Da Lata). Hij zal house, disco, funk, broken beats met Braziliaanse invloeden ten gehore brengen. D-Rashid zal de avond afsluiten met zijn percussionist Andrei Russo.

Tijdens het Batbeats event worden er live registraties gemaakt in beeld en geluid. Bezoekers krijgen na afloop een cd met onder andere een impressie van het event. Batbeats zal tevens live worden uitgezonden op ID en T radio.

Bacardi Batbeats
Vrijdag 5 maart
Paradiso, Amsterdam
23:00-05:00 uur
Kaarten: 17 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via AUB, Ticketservice, GWK’s, grotere postkantoren en aan de deur bij paradiso.
www.batbeats.nl
www.paradiso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws