Deep Dish komt naar Nederland!

Partyscene Redactie | 3 maart 2004
headlines


Everybody is een initiatief van Stef Vrolijk en Sander Kleinenberg. Zij organiseren al vanaf 2001 feesten op diverse locaties in Nederland, waarbij ze bekende (inter)nationale progressive artiesten uitnodigen, zoals al eerder Sasha, Layo en Bushwacka en Steve Lawler. Stef Vrolijk en Sander kleinenberg zullen ook tijdens de Winter Music Conference in Miami aanwezig zijn. Sander Kleinenberg zal zijn nieuwste mediaconcept presenteren tijdens een speciale Everybody Loves The Great Outdoors in Club Space. Ook debuteert hij als 'media jockey', waarbij hij geluid en beeldsimultaan in real-time mixt, dit deed hij al eerder tijdens de vorige Everybody editie.

Zaterdag 20 maart vindt in het Paard van Troje te Den Haag de volgende Everybody plaats. Naast dj’s Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk staat het Amerikaanse duo Deep Dish op het programma. Het duo Deep Dish, alias Ali ‘Dubfire’ Shirazinia en Sharam Tayebi uit de stad Washington DC, is internationaal befaamd om hun producties op hun eigen label Yoshitoshi en om hun remixen voor bekende popgrootheden. Deep Dish was vorig jaar al eerder te gast bij Everybody tijdens het evenement in Hotel Arena in Amsterdam. In 2002 werd het duo onderscheiden met een Grammy Award in de categorie Best Remixed Record. Daarnaast produceert het tweetal regelmatig cd's voor de succesvolle compilatiereeks Global Underground. Deep Dish is nu ook in drie categorieën genomineerd voor de komende USA Dancestar Awards. Deep Dish en Stef Vrolijk zullen op 20 maart de grote zaal van het Paard entertainen, terwijl Sander Kleinenberg in de kleine zaal een programma presenteert dat afwijkt van zijn normale sets.

Everybody
Paard van Troje
Prinsengracht 12, Den Haag
Zaterdag 20 maart
23.00-05.00 uur
Entree: 22 euro (ex. fee) Vvk, Ticketbox, callcenter 0900-9393. Den Haag: de kassa van het Paard van Troje (Prinsengracht 12), Concrete (Schoolstraat 26), Rhythm Import (Torenstraat 96), Hype (Prinsenstraat 4); Amsterdam: Club Wear House (Spuistraat 250)
Voor meer info: www.everybodyworldwide.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws