Winnen: kaarten voor: Sound Architecture presents Kanzleramt 10/100 tour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het uit Berlijn afkomstige label KANZLERAMT viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! Voor deze gelegenheid zullen zij op 6 maart de Off-corso in beweging brengen met een live optreden van niemand minder dan Alexander Kowalski.


Start2Dance.com mag 2x2 gastenlijstplekken weggeven voor dit feest. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

*Noem naast Heiko Laux en Alexander Kowalski nog n andere artiest die op het Kanzleramt label zit.

Mail het goede antwoord voor vrijdag 5 mart 2004 naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen +1 op de gastenlijst worden gezet. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Biography:
Alexander Kowalski wordt geboren in 1978 in Greifswald, waarna hij met zijn familie verhuist naar Berlijn. Hier raakt hij al op jonge leeftijd genteresseerd in elektronische muziek. Hij begint te experimenteren met techno records uit Chigaco en creert met behulp van de TB303-Clone en goedkope drumcomputers een aantal Acid-tracks. In 1996 begint Alexander hardere techno te produceren. Samen met een vriend richt hij een studio op. De doorbraak van Alexander Kowalski is kort daarna, wanneer een vriend hem boekt in Tresor. De zaal gaat plat! Na enkele live-optredens wordt hij opgemerkt door niemand minder dan Heiko Laux, die hem tekent voor zijn label KANZLERAMT.

In 2001 brengt Alexander zijn eerste soloalbum Echoes uit op KANZLERAMT. In 2002 is zijn grote succes met de release van zijn tweede album Progress. Hiervan verkoopt Alexander duizenden albums en draait hij op alle grote festivals in Europa. De techno wereld/scene is dolenthousiast over deze man uit Berlijn! Alexander Kowalski is verantwoordelijk voor verschillende projecten zoals DisX3 (Tresor, Konsequent), Mr Discoteque (BCC) samen met Stassy (Sender Berlin).

Met nominaties als Best producer, Best Album en Best live act mag je Alexander Kowalski deze avond zeker niet missen...

Meer info check www.kanzleramt.com en www.alexanderkowalski.de 
Tickets Є12.50 te bestellen via www.beep.nl  en te koop op de avond zelf aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws