Begin jou lente met CluBBack

Partyscene Redactie | 26 februari 2004
headlines


Zaterdag 20 maart organiseert Blingbling de tweede editie van Clubback in de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan. Blingbling organiseerde eerder bootfeesten onder de naam Cruise Exclusive. Deze feesten waren erg succesvol. Omdat de organisatie ook feesten aan land wilde organiseren is de nieuwe clubavond CluBBack in de waakzaamheid ontstaan. Het is de bedoeling om dit feest vier keer per jaar te houden.

Na de succesvolle eerste editie vindt zaterdag 20 maart de tweede editie van CluBBack plaats. Deze avond wordt verzorgd door Resident dj' s Rodney Williams en Huit. De quest dj’s Michael Ulrich, Servan en Jeffrey laten de beste houseclassics horen. Jeffrey was ook regelmatig te bewonderen tijdens de Renaissance Worldtour feesten. De muziek die deze avond wordt gedraaid is een combinatie van club (House Classics) en de beste r en b hits van vroeger en van nu (swingbeat, hip-hop en disco). Partyscene mag 3 keer 2 kaarten verloten voor deze lente-editie. Ga snel naar 'winnen' en maak kans!

Blingbling presents:
Clubback It's Springtime
De Waakzaamheid
Koog a/d Zaan
DJ's: Rodney Williams (Sinners/CluBBack), Huit (CluBBack), Michael Ulrich (Waakzaamheid), Jeffrey Bakker (Renaissance Worldtour), Servan (Ambiance), Jerome (Orquesm)
23.00-05.00 uur
Entree: vvk 10 euro, deur 12 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws