Bevrijding van de dance

Partyscene Redactie | 25 februari 2004
headlines


Jaarlijks vinden er vele bevrijdingsfestivals plaats in heel Nederland. Een echt dance feest ontbrak echter. Dat zag ook de Friese organisatie XL-dance. Zij organiseren daarom woensdag 5 mei het eerste dance bevrijdingsfeest Liberation in het Thialf Stadion in Heerenveen, dat de hele dag in het teken staat van dance.

Voor Liberation zijn bekende dj's uit de Nederlandse dancescene uitgenodigt op het gebied van trance, hardstyle en hardcore. Dj’s Johan Gielen, Dana, Luna, Darkraver, Joop, Ricky Rivaro en Cor Fijneman die wekelijks volle zalen trekken in binnen- en buitenland zijn op dit feest te horen. Hiernaast staan de talentvolle Friese dj’s Mark Norman en Antiphus. De line-up die van melodieuze trance naar het wat stevigere werk loopt zal naar verwachting minstens vijtienduizend mensen uit heel Nederland naar Heerenveen brengen. ID en T Radio zal Liberation de gehele dag live uitzenden. Tijdens het feest is het Thialf stadion gedurende de hele dag verduisterd. Om nog even bij deze speciale dag stil te staan, zal een euro van het entreeticket naar Stichting War Child gaan.

Liberation
5 mei 2004
Thialf Stadion Heerenveen
Entree: 26,50 ex fee, verkrijgbaar bij TicketBox en Free Recordshop
12.00 – 23.00 uur
Line-up: Johan Gielen, Dana, Luna, Darkraver, Joop, Cor Fijneman, Antiphus, Mark Norman, Ricky Rivaro, Sebass + sax en percussie, E-Jay
www.liberation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws