Club Silly Symphonies dit weekend...

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 26 February Illy Symphonies

Vanaf 22:00 uur HighhesS & Leroy - vrij entree.
Voor het eerst in Sillys geschiedenis zal DJ Leroy Rey optreden.
Leroy Rey staat bekend om zijn mix van verschillende stijlen die gekoppeld kunnen worden aan fresh, soulful & funky. Zijn nummer Feel the Heat werd in 2000 gebruikt voor een nike campagne. Als DJ was Leroy onder andere te horen in: 013 Tilburg, Nighttown Rotterdam en Caf D'Anvers in Antwerp (BE).

Silly Session op vrijdag 27 February

Ramon, vaak te zien op onze Silly Sessions, zal samen met Bas (groovy tech-house) zorgen voor een goede dj-set. De Haagse DJ Bas geldt als een opkomend talent in de DJ scene. Vanaf 23:00 ben je welkom in de club.

Silly Symphonies Rapid Ass Movement (R.A.M) presenteert zaterdag 28 February Dame & Marnix!

Marnix Bal oprichter van dance organisatie lovelands is reeds 15 jaar actief als DJ. Met succesvolle evenementen als T-Dansant, Rise, TGIF en de Annual Queensday Streetparty heeft DJ Marnix een trouwe achterban van party members opgebouwd. In 2003 is Marnix tevens begonnen met het produceren van muziek en worden zijn eerste muziekproducties dit jaar nog uitgebracht. DJ Dame, de enige Haagse vrouwelijke DJ, bekend van o.a. Dance Valley, Sound/Vision, Impulz, Las Palmas en natuurlijk Silly Symphonies, zal Marnix deze zaterdagavond bijstaan.

Check voor meer informatie www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws