Dance4life en Q-dance samen sterker

Partyscene Redactie | 19 februari 2004
headlines


Een kleine 50.000 jongeren hebben zich al sterk gemaakt in de strijd tegen het levensbedreigende gevaar dat AIDS heet.
Dance4life heeft als organisatie laten zien hoe je met dance-concepten de wereld wakker kunt schudden . Met dit motto zet Dance4life zich in om geld bijeen te verzamelen voor de slachtoffers van AIDS. De organisatie heeft Q-dance benadert om samen de handen ineen te slaan. Samen kun je meer jongeren bereiken. Dance4life bestaat uit 4life, STOP AIDS NOW! en World Population Foundation.

De bedragen die jongeren al dansend bij elkaar brengen komen terecht bij de projecten van organisaties STOP AIDS NOW! en WPF. Een nobel streven, gezien de nijpende situatie voor de volksgezondheid. Door gedurende een jaar lang €0,50 cent per ticket extra te heffen, kunnen Aids-slachtoffers worden geholpen.
Op dit moment leven er wereldwijd meer dan 42 miljoen slachtoffers van het HIV-virus en dit aantal stijgt gestaag. De komende jaren is het de bedoeling dat de rest van de wereld het voorbeeld volgt en jongere generaties het voortouw nemen in nieuwe projecten als Dance4life.
Op 27 november 2004 zal in het Gelredome te Arnhem en in het Greenpoint Stadium in Kaapstad op 27 November 2004 een dance-evenement worden gehouden voor de 50.000 jongeren die zich hebben ingezet voor de strijd tegen de ziekte. In de toekomst kan men in ieder geval veel verwachten van dit dance-concept en de relevante ontwikkelingen die ontstaan rondom dit initiatief. Kijk voor meer informatie op www.dance4life.nl of www.q-dance.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws