Win kaarten voor de allerlaatste ON: Club ON is OFF

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zaterdag is de allerlaatste editie van de succesvolle clubavond ON. Nog 1 keer halen Silly Symphonies en Soundarchitecture alles uit de kast om de Off_corso op haar grondvesten te doen schudden.

Staat er doorgaans bijna wekelijks een buitenlandse top DJ op het programma, bij de laatste editie is bewust gekozen om de avond in het teken te laten staan van de residents, met als thema ON is OFF, Thank you for the Music. De waslijst aan residents die acte de presence geven bestaat uit Joachim, Jay Samuel, Remy, Laidback Luke, Miss Monica, El Casa, Warren Fellow, Leroy, Ron Wood, Phil Peoples, Thelonius, Chezz & Deep Diggin, Vodka Tonic, Mr. Pokou Twister, met daarnaast nog een special guest.

De kaarten zijn alleen aan de deur van Off_Corso te koop en kosten 12,50 euro. Wij mogen van Silly Symphonies en Soundarchitecture 3 x 2 plekken op de gastenlijst weggeven. Hebben? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

*Wat was jouw meest memorabele ON avond en waarom?

Mail jouw motivatie n je volledige naam voor vrijdag 20 februari 16:00 uur naar: clubon@start2dance.com en wie weet maak jij wel kans om de laatste club ON gratis en voor niets bij te wonen! Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen +1 op de gastenlijst worden gezet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws