Marysol Back In Town..It\'s time to rock \'n rave again!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na er even tussenuit geweest te zijn voor een welverdiende vakantie is Marysol weer helemaal terug. Aanstaande zaterdag zal zij weer te bewonderen zijn tijdens haar eigen clubavond Marysol Inc. Op deze avond zal zij samen met Onno en de top stylist Frans Piek de bezoeker met het vertrouwde recept bedienen. Deze samensmelting van muziek, mode, kunst en visuals is het afgelopen jaar zo succesvol geweest dat dit zelfs leidde tot een nominatie voor een Dance Award, namelijk die van beste club avond .

De van oorsprong Chileense Marysol is onlangs voor anderhalve maand afgereisd naar haar geboorteland, vandaar dat we het even zonder haar moesten stellen. Deze vakantie heeft haar naast de nodige ontspanning veel inspiratie opgeleverd. Samen met Marcello heeft ze in diverse grote clubs gedraaid o.a. in Santiago en Via del Mar.

Pas sinds april vorig jaar heeft de mooie gepassioneerde Marysol haar eigen clubavond in de Escape Venue. Deze avond is voor velen niet meer weg te denken uit het Amsterdamse nachtleven. Aanstaande zaterdag is alweer de derde van de maand en kun je dus zelf horen, zien, voelen en ruiken dat Marysol Inc. een open minded avond is waar je je meteen thuis voelt.


Marysol Inc. // 21 februari // 23.00u 05.00u
Marysol // Onno // performances by Frans Piek
Escape Venue // Rembrandtplein 11 // Amsterdam
Damage: 14 euro
www.chemistry.nl // www.djmarysol.com // www.danceawards.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws