The sound of Jazz in Tivoli

Partyscene Redactie | 17 februari 2004
headlines


Dj, producer en platenbons; Roskow Kretschmann is het allemaal tegelijk. Midden jaren ‘90 bracht hij onder de naam Kosma zijn eerste platen uit op het toonaangevende label Infracom. In dezelfde tijd richt hij met een aantal gelijkgestemde Berlijnse dj’s en producers Jazzanova en later Sonar Kollektiv op. Jazzanova is bekend geworden door het album ‘The Remixes 1997-2000’. Tegenwoordig produceert en remixed Kretschmann onder de naam Sygaire en resideert hij als dj op de wekelijkse Berlijnse clubavond ‘Plattenkuche’. Zaterdag de 28e zal hij dan eindelijk te zien en te horen zijn tijdens de editie in Tivoli.

De dj’s van MFP staan bekend om hun jazz-geïnspireerde sound met progressieve, subtiele maar zeer dansbare tunes. De uptempo beats hebben een onmiskenbare groove, waarin veel gebruik wordt gemaakt van soul, funk, jazz en ‘echte’ instrumenten.
Deze avond staat dus ook geheel in het licht van de jazz. Zonder acts en andere poeha wordt getracht clubavonden terug te brengen naar de ware essentie; goede muziek, leuke mensen en een lekker sfeertje. Samen met bevriende dj’s, de visuals van Jansen1s en de grafische kunst van Studio Vrijdag licht MFP Collective een tip van de sluier op van wat ons allemaal nog te wachten staat in de toekomst.


A Flyin’ High Session
Zaterdag 28 februari 2004
Tivoli, Utrecht
Check: www.tivoli.nl of www.mfpcollective.com
Aanvang: 23.00 u
Entree: € 7,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws