LES COULEURS Roxo e Castanho

Partyscene Redactie | 17 februari 2004
headlines


De zelf benoemde broers Dan en Jon Kahuna maakten furore als resident-DJ’s van de Londense club Big Kahuna Burger (vernoemd naar de favoriete burger van van 'Pulp Fiction's Samuel L. Jackson). Hier ontwikkelden zij hun opzwepende mix van breakbeat, techno, trance en house. Op hun eigen label Kahuna Cuts produceerden ze hun eerste platen en werden vervolgens steeds vaker gevraagd als remixers voor o.a. Luke Slater en Felix da Housecat. In 2002 verscheen ‘Machine Says Yes’; het debuutalbum van FC Kahuna met daarop grote dansvloerhits als ‘Glitterball’ en ‘Hayling’.
De broertjes zullen zaterdag de 28e in de Grote Zaal (Lugar Roxo) ten tonele verschijnen, samen met de Haagse DJ”s Paul Funk en Djessie Lautan.

In de kleine zaal (Lugar Castanho) draait het allemaal om 'Phunk', oftewel de gelijknamige variant van stromingen als hiphop, dance en pop. Relax-DJ ELECTED BASTIAN, bekend van de twee albums ‘Ready’ en ‘It’s All Downhill From Here’, zal hier de scepter zwaaien. Hij zal daarnaast worden bijgestaan door de funky band TrackAddicts. Samen brengen zij binnenkort een mix van p-funk, hiphop en soul uit op de CD ‘Handgrenades and Butter’, die ze speciaal voor deze avond ten gehore zullen brengen.
Zie ook: www.trackaddicts.eex.nl en www.bastianmusic.com


LES COULEURS Roxo e Castanho
Paard van Troje, Den Haag
Datum: Zaterdag 28 februari 2004
Aanvang: 23.00 uur
Toegang: € 10,-
Voorverkoop:Ticketservice (www.tickteservice.nl), Haags Uitburo, Dagkassa Paard van Troje
Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws