Bacardi Hotspot van de week: Hyper Hyper

Partyscene Redactie | 16 februari 2004
headlines
Hyper Hyper is een opvallend cafe aan de Mauritsweg in Rotterdam. Wie ooit in het voormalige Calypso café is geweest zal verbaasd opkijken. Het cafe heeft namelijk een ware metamorfose ondergaan, van een donkere latinbar naar een spierwit, ultratrendy cafe.

Neon
Vanaf de Mauritsweg word je aandacht al direct getrokken. Grote ramen aan de straatkant geven je goed zicht op het spierwitte met rode neon verlichte interieur. Hyper Hyper is dan ook een opvallende verschijning. Ondanks deze minimale inrichting is de sfeer bij Hyper Hyper wel lekker ontspannen. Prima plek trouwens, om een feestje te organiseren. Wat de Rotterdamse feestorganisatie Verse Geesten in de toekomst ook ongetwijfeld zal gaan doen. De muzikale aankleding bij Hyper Hyper is afwisselend. Dance, lounge, hiphop, 80-ies en 90-ies kan je verwachten, van dj's zoals Ronald Molendijk en Ron Stuts.

Bijzonderheden
Hyper Hyper is van donderdag t/m zondag open tot diep in de nacht. Kijk voor de speciale programmering op www.hyperhyper.nl

VIP arrangement (inclusief champagne) winnen bij Hyper Hyper? Ga snel naar de Bacardi Hotspots en check de competition sectie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws