Love2party Sessions

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 13 februari organiseert Love2Party.nl de derde editie van Love2Party Sessions. Een bijzondere aflevering, want niemand minder dan Harry Lemon8 zal een drie uur durende set draaien. Verwacht een uitgekiende mix van zijn favoriete Nighttown-classics en de muziek waarmee hij vandaag de dag zo succesvol is. De Rotterdamse dj/producer is geen onbekende voor de club aan de Westkruiskade. Begin jaren negentig draaide hij er wekelijks en zorgde - samen met Ronald Molendijk, Michel de Hey en Miss Monica - voor volle zalen.

Herinner je die gouwe ouwe Nighttown-tijd nog? Lange rijen voor de deur op de Rotterdamse Westkruiskade. Bidden dat je naar binnen mocht? Eenmaal de strenge portiers getrotseerd, voelde je de harde bassen, afkomstig uit de grote zaal, al in je onderbuik. Een afgeladen grote zaal, een afgeladen basement, een afgeladen bioscoopzaal ook. Ronald Molendijk, Miss Monica, Michel de Hey, Lemon8. Zij zorgden week in, week uit voor volle zalen. Vrijdag 13 februari zal Nighttown-oudgediende Harry Lemon8 het oude, vertrouwde Nighttown-gevoel terugbrengen.

Met Model 8 en The Bells Of Revolution scoorde hij begin jaren negentig twee enorme clubhits. De Rotterdamse dj/producer is een artiest die in eigen land over het hoofd wordt gezien, maar internationaal tot de groten wordt gerekend. Lemon8 draait al meer dan vijftien jaar mee in de internationale dancescene. Als dj, als producer, maar vooral als remixer. Lemon8 (don't drink it!) is een getalenteerde producer. Zijn geheim? De spanning in zijn producties. De subtiele opbouw die altijd leidt naar een soort bevrijding, een climax. Zo opereert hij ook als dj, getuige zijn indrukwekkende set in een afgeladen Venue Club in Athene, waar Love2party - afgelopen 18 januari - getuige van was. Zijn debuutalbum The Inner Sanctuary Sessions, die in 2002 het levenslicht zag, leverde Harry een Cool Award op. Dat is een Braziliaanse onderscheiding voor het beste album dat het afgelopen jaar is uitgebracht. Om maar even het universele succes van Lemon8 te benadrukken.

Voorafgaande aan het optreden van Lemon8 draait resident dj Sandeep. De Rotterdamse dj/organisator is lekker bezig de laatste weken. De boekingen, her en der in het land, stromen momenteel binnen. Zijn sets in clubs als Winkel van Sinkel, Las Palmas en Nighttown  kenmerkten zich door een uitgekiende mix van house en tech-house. Funky, atmosferisch en groovy. Na de verrichtingen van Lemon8, zal eveneens Sandeep de avond in stijl afsluiten. 

Love2party Sessions
Vrijdag 13 februari
Nighttown Basement
23.00 - 05.00
dj's : Lemon8, Sandeep
entree : 5 euro
more info : www.love2party.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws