TWIST, nieuwe donderdagavond in Off_Corso

Partyscene Redactie | 11 februari 2004
headlines


GLAMCULT en Stylus DJ’s lanceren in off_corso een nieuwe clubavond: TWIST. Tijdens het eerste feest, op donderdag 19 februari, verzorgen Stylus DJ’s (feat. Giel Beelen, 3FM) en Johan Gielen de muzikale invulling. Het decor en de visuals zijn in handen van de Shine Project Group.

De avond draait niet om een muziekstijl maar om een spannende mix van muzikale invloeden. Op uitnodiging van Stylus DJ’s worden andere DJ’s uitgedaagd iets anders te draaien dan hun standaard set. Johan Gielen draait dus niet alleen trance maar zal uitstapjes maken naar classics, technotrance en meer. Dit zal een verrassende avond gaan opleveren. De gast DJ krijgt zo iedere aflevering van TWIST de kans om zijn brede visie op muziek te laten zien.

Dit is ook de uitdaging die Stylus DJ’s zich stelt. Zij draaien van rock tot house van hip hop tot electro en maken daarbij veel gebruik van samplers, live effects en eigen materiaal. Op deze eerste avond zullen ze een live optreden verzorgen met een bevriende zangeres.

Er zijn tot de zomer vier TWIST avonden gepland. De eerste avond is zoals eerder gemeld op donderdag 19 februari, de tweede op donderdag 18 maart met Stylus DJ’s (feat. Giel Beelen) en Laidback Luke, de derde op donderdag 13 mei en de laatste TWIST voor de zomer is op donderdag 17 juni.

TWIST, 19 februari 2004, .off_corso, kruiskade 22 Rotterdam. Aanvang 23.00 uur. Entree: 10 euro, studenten 8 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws