Opium

Partyscene Redactie | 5 februari 2004
headlines


'Opium teaches only one thing, wich is that aside from physical suffering, there's nothing real.' Andre Malreaux (Man's Fate)
En dat is precies wat er tijdens dit festijn op de Hemkade centraal staat. De organisatoren van Berlin, Starsz en The Getaway geven in het verlengde van de Starszfeestjes events waarbij je ogen en oren te kort komt. Op het menu staan zeer bijzondere items. Naast een gevarieerde dj line-up met Derrick May, 100%Isis, Dimitry, Marnix en Narouz, zal ook Jules Deelder zijn opwachting maken, om met Ardi B zijn Ultra Jazz programma te gehore te brengen. Daarnaast kun je diverse live-optredens aanschouwen met Miss Bunty, Belly Dancers, Anicha et les Belles du nuit, Opera en Justine et Juliette.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Laat je bijvoorbeeld verwennen door special hostesses in een Midieval Sauna en Massage Lounge. Wanneer je VIP-kaarten bestelt kun je je te goed doen aan fingerfood en sake in de heuse Japanese bar, of de Pianobar induiken om bij te komen van alle geneugten onder het genot van een glaasje champagne. Aan vervoer is gelukkig ook gedacht. Voor wie niet in de gelegenheid is om op eigen houtje te komen of te gaan, biedt Opium biedt haar bezoekers een pendelservice aan tot 7 uur 's morgens.

Kijk voor meer info over het programma-aanbod en de VIP-kaarten op www.opium.nl of bestel je kaarten bij de Ticketbox



Opium,Northsea Venue, Hemkade, Zaandam
zaterdag 03-04-2004
Vanaf//from 22.00 uur tot//till 06.00 uur.
Vvk Prijs: € 27,50 ( ex fee)
Door: € 32,50
Vip Ticket: €100,-
Super Vip: €225,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws